Arbejder grøn tefedtbrænder?

Green Tea Fat Burner er et vægttab supplement lavet af Californien-baserede firma Applied Nutrition. Dens to primære ingredienser – grøn te og koffein – er fedtbrændere, men deres virkning er svært at forudsige. Fedtbrændere er kun moderat succesfulde, og de giver ikke resultater, hvis din kost og motion ikke er i balance. Green Tea Fat Burner indeholder andre urte ingredienser, der kan have bivirkninger og interagere med medicin, så kontakt din læge for at være sikker på, at det er sikkert for dig.

Grøn te-antioxidanter Brænder fedt

Grønne teblad indeholder antioxidanter kaldet katekiner, hvoraf nogle kan forbrænde fedt. En dosis grøn te fedtbrænder indeholder 400 milligram grøn teekstrakt. Halvdelen af ​​det samlede ekstrakt består af den mest potente catechin, epigallocatechin-3-gallat eller EGCG. EGCGs rolle som fedtbrænder kommer fra dens evne til at udløse enzymer, der får fedtceller til at frigøre deres lagrede fedt og øge mængden af ​​fedt, der anvendes til energi. Selvom grøn te har potentiale til at forbrænde fedt, må du ikke indstille din vægt -forventede forventninger for højt – studier rapporterer, at det kun har en lille til moderat effekt på vægttab. En ulempe er, at grøn te ikke absorberes let i blodbanen. Du kan forbedre absorptionen ved at tage kosttilskud på tom mave, rapporterede en undersøgelse i antioxidanter i juni 2015. Fiskolie og en antioxidant, der findes i mørkede bær kaldet quercetin, kan også øge grøn teabsorption, så længe de er i tilskudsform .

Koffein i grøn te fedtbrænder

Koffein supplerer EGCG, fordi det også stimulerer nedbrydning af fedt. Efter at have forbrugt koffein, vil du forbrænde flere kalorier, da det midlertidigt sparker op i dit stofskifte. I en undersøgelse tog det kun 50 milligram koffein for at øge stofskiftet med ca. 6 procent, men alle får ikke de samme resultater ifølge en rapport i European Journal of Clinical Nutrition i januar 2009. Kombinere grønte tekatechiner med koffein Kan modvirke en nedbrydning af stofskiftet efter vægttab, hvilket betyder, at de kan medvirke til at opretholde vægten, efter at du har tabt pund. En servering af Green Tea Fat Burner indeholder 160 milligram koffein, men vejledningen anbefaler at tage tilskuddet to gange dagligt, så du får 320 milligram. Dette giver ikke meget plads til en kop kaffe eller andre koffeinholdige drikkevarer – der indtager mere end 400 milligram dagligt øger risikoen for bivirkninger, rapporterer MedlinePlus. På grund af koffeinstimulerende virkning kan mennesker med forhøjet blodtryk, meget stress eller uregelmæssig hjerterytme forbruge mindre end 400 milligram dagligt.

Urter i grøn te fedtbrænder

Green Tea Fat Burner indeholder en blanding af antioxidant ingredienser fra naturlige kilder, såsom blåbær, drue hud og granatæble. Det har også en proprietær blanding af naturlige urter, som inkluderer yerbe kompis, Schisandra frugtekstrakt, asiatisk ginseng, hellige basilikstrakt og eleuthero eller sibirisk ginseng. Alle disse urter kan have gavnlige virkninger, for eksempel kan ursolinsyre fra det hellige basilikstrakt være med til at forhindre fedtopsamling, og asiatisk ginseng indeholder ginsenosider, der beskytter blodårens helbred. Men de har også mulige bivirkninger, og flere interagerer med medicin. Caffeinen i yerbe mate kan hjælpe vægttab, men regelmæssig brug af denne urte kan øge risikoen for visse former for kræft, rapporterer Memorial Sloan Kettering Cancer Center. Det er også forbundet med koffein bivirkninger såsom rastløshed og problemer med at sove. Sibirisk ginseng bør ikke blandes med digoxin, og asiatisk ginseng bør ikke anvendes, hvis du tager insulin eller warfarin, eller hvis du har hormonfølsom kræft. Den nederste linie er, at hvis du har nogen sundhedsmæssige tilstand eller er på medicin, skal du tale med din læge, inden du tager kosttilskud.

Green Tea Fat Burner Anmeldelser

Green Tea Fat Burner effektivitet afhænger af hver persons metabolisme, sundhedstilstand, kost, dosis taget og daglig kalorier forbruges i forhold til aktivitetsniveau. Individuelle forskelle forklarer hvorfor nogle anmeldelser rapporterer det hjalp med vægttab, mens andre siger, at det ikke er effektivt. Et firma kaldet LabDoor køber kosttilskud og sender dem til et uafhængigt laboratorium for at få testet ingredienserne. Resultaterne viser, om produktet har mængden af ​​ingredienser, der er anført på etiketten, og om den indeholder giftige forurenende stoffer. Sammenlignet med de gennemsnitlige resultater fra 24 andre grønte tetilskud, fik Green Tea Fat Burner gode resultater for næringsværdi og produkt renhed. Det scorede lidt under gennemsnittet for etiketets nøjagtighed, fordi det indeholdt betydeligt mere EGCG og mindre koffein end angivet på etiketten. Resultatet skyldes også, at mærket ikke rapporterede mængden af ​​fordelagtige polyphenoler afsløret i laboratorietester. Dette skyldes sandsynligvis, at andre grønte tekatiner end EGCG og polyphenoler i urteblandingen ikke er angivet på etiketten. Bestanddelens sikkerhed blev bedømt som gennemsnittet.