Drue frø ekstrakt og vægttab

Druer er blevet brugt i europæisk folkemedicin i århundreder for at behandle en bred vifte af sundhedsmæssige problemer. Moderne forskning er at finde ud af druer og druemostekstrakter indeholder potent antioxidant- og antiinflammatoriske egenskaber, der kan forbedre det generelle helbred og også vise sig at være et effektivt redskab til bekæmpelse af fedme og medvirken i vægttab.

Identifikation

Druer er de frugter, der vokser på træagtige vinplanter i slægten Vitas. Der er over 10.000 sorter dyrket på verdensplan, der kan være skarpe, sorte, mørkeblå, gule, grønne eller rosa i farve. Røde og lilla druer indeholder kraftige antioxidanter kendt som anthocyaniner. University of Maryland Health Center udtaler, at frøene fra røde og lilla druer indeholder høje niveauer af E-vitamin, flavonoider, linolsyre og de kraftige antioxidantforbindelser, der er kendt som oligomere proanthocyanidinkomplekser eller OPC’er.

Betydning

Ifølge en artikel udgivet af K.M. Flegal, et al., Offentliggjort i “Journal of the American Medical Association” i januar 2010, er fedtholdigheden 32,2 procent blandt voksne mænd og 35,5 procent blandt voksne kvinder i USA, hvor forfatterne konstaterer, at fedme øger din risiko Faktor for udvikling af kardiovaskulær sygdom, diabetes og kræft. Et fælles 2009-studie fra Centers for Disease Control and Prevention og RTI International fandt, at den direkte og indirekte kost på fedme kan nå op til 147 milliarder dollar om året.

Ekspertindsigt

Forskere ved Maastricht University i Holland, i en undersøgelse, der blev offentliggjort i 2004 i “European Journal of Clinical Nutrition”, opdagede, at druemostekstrakt reducerede kalorieindtaget af raske mennesker med 4 procent over en 24-timers periode, hvilket førte forskerne til Konkludere, at druemostekstrakt kan reducere energiindtaget i overvægtige emner og spille en vigtig rolle i styring af kropsvægt. En undersøgelse i Spanien af ​​Gemma Montaguta et al., Offentliggjort i juni 2010 i “Journal of Nutritional Biochemistry”, viste, at Drue frø ekstrakt forbedret insulinresistens ved at gøre insulin receptorer skifte igen og genoprette mere ungdommelig funktion, en opdagelse, der kunne være nyttige til behandling af vægtøgning hos personer med diabetes og før diabetes. Diego A. Moreno, Ph.D., Ledet forskning, der blev offentliggjort i 2003 i “Ernæring”, der viste bioaktive fytokemikalier i druemostekstrakt, hæmmer den pankreatiske lipase- og lipoproteinlipase i fedmetaboliserende enzymer, hvilket tyder på Et druemostekstrakt kan være nyttigt som en behandling til begrænsning af kostfedtabsorption og akkumulering af fedt i fedtvæv

Overvejelser

Druefrø ekstrakt er tilgængelig i drug stores, købmandsforretninger og sundhed mad butikker i kapsel, tablet og flydende form. University of Maryland Health Center anbefaler at lede efter produkter, der siger, at de er standardiserede til 40 til 80 procent proanthocyanidiner eller et OPC-indhold på ikke mindre end 95 procent.

Advarsel

Druefrøekstrakter anbefales ikke til børn eller gravide eller ammende kvinder, ifølge University of Maryland Health Center, der tilføjer, at ekstraktene også kan øge blødningen, hvis de tages i kombination med andre blodfortyndere, såsom warfarin. De nationale sundhedsinstitutter rapporterer, at nogle bivirkninger er blevet noteret, herunder en tør kløende hovedbund, svimmelhed, hovedpine, forhøjet blodtryk, elveblest, fordøjelsesbesvær og kvalme.