Etik i fitness træning

Udover de love og regler for fitness træning forventes professionelle fitnessundervisere at overholde grundlæggende etiske regler, når de træner andre. En trænerens arbejdsgiver eller den faglige organisation, hvorigennem han er akkrediteret, vil ofte give en specifik etikskode, som træner skal følge. Når en bestemt etisk kodeks ikke er tilgængelig, forventes undervisere dog at overholde grundlæggende etiske regler, ifølge National Sports Conditioning Association. Disse omfatter at adlyde loven, nøjagtigt repræsentere deres legitimationsoplysninger og ikke diskriminere potentielle kunder.

Identifikation

Etik er praksis med at fastsætte regler for ret og forkert opførsel, ifølge University of Tennessee på Martin’s Internet Encyclopedia of Philosophy. De fleste erhverv forventer, at deres praktiserende læger undgår forkerte handlinger og udfører de rigtige, og mange giver specifikke etiske regler for deres praktikere at henvende sig til, hvis de har et spørgsmål om rigtig eller forkert opførsel. Mange koder for etik for fitness træner dækker de samme grundlæggende etiske punkter. For eksempel omfatter den nationale styrke- og konditionsforening og det nationale råd for styrke og fitness i deres etiske regler et ansvar for undervisere for at undgå at diskriminere deres kunder.

Kilder

Til fitness træner er professionelle etiske regler tilgængelige fra organisationer, herunder National Strength and Conditioning Association, National Council on Strength and Fitness, Det Amerikanske Råd om Motion og i Det Forenede Kongerige National Register of Personal Trainers. En træner, der er registreret hos eller akkrediteret af en af ​​disse organisationer, forventes at følge organisationens etiske kodeks og søge hjælp fra organisationen eller et andet medlem, hvis hun er forvirret om et etisk punkt. Trænere, der arbejder for en bestemt organisation – et gym, en klub eller et universitet, pp kan også forventes at følge deres arbejdsgivers etiske kodeks for personlige trænere også. For eksempel har Marquette University sin egen etiske kodeks for atletisk træning.

Etik

Etiske regler for fitness træner dækker generelt de samme grundlæggende punkter. Disse omfatter at undgå diskrimination ved valg, opkrævning eller arbejde med klienter, idet kundens sundhed og velfærd er primært, at overholde alle love i forbindelse med dit arbejde som personlig træner, og være ærlig om dine legitimationsoplysninger som fitness træner. Nogle etiske koder, herunder dem, der er vedtaget af NSCA og ACE, forklarer også, hvordan man rapporterer en etisk overtrædelse. Fitness trænere, der arbejder med atleter, kan også forventes at følge de etiske koder for den atletiske organisation, der styrer deres atleter, såsom National Collegiate Athletic Association, ifølge Marquette University.

Fortsat uddannelse

Fitness træner, der har en grad i emnet, kan være forpligtet til at tage en etik klasse vedrørende personlig fitness. For eksempel, National Academy of Sports Medicine, tilbyder etiske klasser for studerende, der søger kandidatuddannelser i sportsmedicin, herunder specialuddannelse til dem, der studerer sportspsykologi. NASM tilbyder også efteruddannelsesmaterialer til træningspersonale og idrætsmedicinspersoner, som et modul om etiket med at bruge kosttilskud til at fremme en atletes præstationer.

Overvejelser

Når du vælger en fitness træner, overveje at vælge en certificeret af en national fitness træningsorganisation, herunder det amerikanske råd om motion eller det nationale råd om styrke og fitness. Disse instruktører forventes at følge deres organisations etiske retningslinjer og kan blive udsat for sanktioner fra deres organisation, hvis de ikke gør det. Sanktioner for manglende overholdelse af etiske regler er normalt skræddersyet til overtrædelsen af ​​etiske overtrædelser, men kan omfatte suspension eller tilbagekaldelse af fitness trænerens legitimationsoplysninger, ifølge ACE.