Eukalyptus honning behandling for grå stær

Inde i dit øje har du en linse, der styrer lyset bag på dit øje. Når du er gammel, kan proteinerne i linsen klumpe sammen, hvilket gør linsen til at blive overskyet, en tilstand kaldet en grå stær. Dette sker gradvist, ofte tager mange år, før du mærker ændringer i synet. I et forsøg på at genoprette tabt syn vendes nogle mennesker til ernæring. Næringsstoffer og specifikke fødevarer, såsom eucalyptus honning, vil dog ikke behandle eller omvendte katarakter.

Honning er et naturligt sødemiddel, der indeholder en række næringsstoffer, såsom C-vitamin, calcium og kalium. Disse næringsstoffer spiller en vigtig rolle i en sund kost, men de behandler ikke eller reverserer kataraktdannelse. Eucalyptus honning er honning, der har eucalyptusolie tilsat til smag. Nogle mennesker bruger denne olie til betingelser som infektioner, men eukalyptus har ingen kendt fordel ved behandling af grå stær. Faktisk kan store mængder eucalyptusolie have en toksisk virkning, så du bør bruge nogle eukalyptusprodukter med stor forsigtighed og kun under din læge.

Den eneste kendte måde at effektivt behandle katarakter på er ved kirurgi. Under denne proces vil en øjenkirurg fjerne det overskyede objektiv og erstatte det med en klar, kunstig linse. Operationen tager kun et par minutter, men din læge vil have dig i kirurgisk center i en time eller deromkring for at sikre, at du ikke har nogen bivirkninger fra operationen eller medicin. Din læge vil planlægge opfølgende besøg under helingsprocessen for at sikre, at helingsprocessen er stabil, og du skal bruge øjendråber for at forhindre infektion og hjælp i helbredelse. De fleste mennesker har gode visioner efter denne procedure.

Eucalyptus-infunderet honning vil ikke behandle grå stær, men C-vitamin, der findes i honning, kan medvirke til at bremse udviklingen af ​​grå stær. C-vitamin er en antioxidant, og antioxidanter kan muligvis forhindre skade på de celler, der udgør din naturlige linse. Honning alene kan ikke give den nødvendige ernæring til forebyggelse, så du skal muligvis se på yderligere fødekilder til C-vitamin og andre gavnlige næringsstoffer, såsom E-vitamin, lutein og zeaxanthin. Andre fødevarer med C-vitamin omfatter appelsiner, papaya, jordbær og grøn peber. E-vitamin indeholder de fleste frø og nødder, såsom solsikkefrø og mandler. Antioxidantpigmenterne lutein og zeaxanthin vil ofte ledsage hinanden. Fødevarer rig på disse næringsstoffer omfatter kale-, spinat- og rovfrugter.

Tal med din læge om nutritionens rolle i forebyggelse af grå stær. Hun kan hjælpe dig med at danne en diætplan, der vil gavne dine øjne og dit generelle helbred. Hun kan også hjælpe dig med at bestemme, hvor meget af hvert næringsstof du har brug for hver dag. Hvis du vælger at bruge eucalyptus honning, skal du tale med din læge om de mulige bivirkninger forbundet med eucalyptusolie for at afgøre, om dette er den passende honning til din generelle sundhed.

effekter

Kataraktbehandling

Forebyggelse

Overvejelser