Fibercon vs metamucil

Utilstrækkeligt fiberforbrug kan føre til forstoppelse og gastrointestinalt ubehag. Den anbefalede daglige tilførsel af fiber er 25 g pr. Dag for kvinder og 38 g for mænd, ifølge Academy of Nutrition og Dietetic’s hjemmeside, Eat Right. Over-the-counter kosttilskud såsom FiberCon og Metamucil er tilgængelige, hvis du finder dig selv lider af forstoppelse eller ude af stand til at forbruge en tilstrækkelig mængde fiber i din kost. Kontakt din læge forud for at inkorporere ethvert supplement til din kost, herunder FiberCon og Metamucil.

FiberCon

FiberCon er en kapsel taget af munden til behandling af lejlighedsvis forstoppelse. FiberCon er et bulkdannende afføringsmiddel indeholdende 625 mg calciumpolycarbophil i hver kapsel. Voksne rådes af FiberCon.com til at tage to kapsler op til fire gange om dagen i højst syv dage. En afføring bør forekomme 12 til 72 timer efter initialdosis af FiberCon.

metamucil

Metamucil tilbyder to typer af kosttilskud til hjælp i fordøjelseskanalen: en med psylliumfibre og en anden med inulinfiber. Inulinfiber Metamucil er et farveløst, smagløst pulver, der kan tilsættes til enhver flydende mad eller drikkevare. Metamucils psylliumfiberprodukter omfatter smagspulver blandet med drikkevarer, kapsler og wafers. Pulveret fås i pink limonade, blandet bær og appelsinsmak. Både regelmæssige og sukkerfrie variater er tilgængelige. Waferne er tilgængelige i æble og kanel smag.

ligheder

FiberCon og Metamucil er begge beregnet til at lindre ubehag forbundet med forstoppelse og fremkalde en afføring. Begge kosttilskud er tilgængelige andre-the-counter og kan bruges i flere dage ad gangen. Brug af disse kosttilskud er beregnet til at supplere – ikke erstatte – en sund, afbalanceret kost bestående af et passende fiberforbrug. Disse kosttilskud er beregnet til teenagere og voksne.

Forskelle

Metamucil kan bruges som et daglig supplement til at øge dit fiberindtag, mens FiberCon angiver, at det kun bør anvendes, når forstoppelse er til stede. FiberCon er kun tilgængelig i kapselform, mens Metamucil er tilgængelig i flere forskellige former og smag og kan derfor være ideel til dig, hvis du ikke kan lide at sluge piller. FiberCon har til hensigt at lindre forstoppelse, mens Metamucil tilbyder en kapsel med calcium og produkter med psylliumfiber, hvilket kan medvirke til at reducere dit kolesterolniveau, siger Metamucil.

Både FiberCon og Metamucil har potentielle bivirkninger. Hvert produkt kan forårsage oppustethed, gas eller følelse af fylde. Du kan også opleve tarmimplikation. FiberCon kan også forårsage opkastning, brystsmerter eller rektal blødning. Andre bivirkninger af Metamucil omfatter åndenød, brystsmerter eller hududslæt.

Bivirkninger