Fødevarer for at undgå at forbedre kreatins niveauer

Hvis du forsøger at øge energiniveauet under dine træningsprogrammer, kan du overveje at tilføje kreatintilskud til din daglige rutine. Kreatin er et kemikalie fundet i din krop, der hjælper med at gøre energi til dine muskler. Mens der ikke er nogen specifikke fødevarer, der påvirker kreatiniveauet, kan undgåelse af kød øge effektiviteten af ​​tilskuddet. Der er også bekymring for at få for meget koffein, og du vil måske begrænse dit indtag af fødevarer eller drikkevarer, som kan være dehydrering. Kontakt din læge, før du tilføjer kreatin til din daglige rutine.

For meget kaffe

At få for meget koffein i din kost kan gøre det sværere for kreatinen at arbejde, ifølge University of Maryland Medical Center. Kombination af høje doser koffein med kreatin kan også have negative virkninger, især hvis du tager det med andre kosttilskud, såsom ephedra. Udover kaffe og te findes koffein i chokolade og i energidrikke og barer.

Naturlige diuretika

Du kan mærke en stigning i antallet på din skala, når du tager kreatin. Dette kan skyldes, at kreatin får dine muskler til at holde vand og tager vandet fra andre dele af kroppen, siger MedlinePlus. Hvis du ikke drikker nok vand til at kompensere, kan du blive dehydreret. For at begrænse væsketab må du muligvis begrænse dit indtag af naturlige diuretika, som omfatter koffeinholdige fødevarer, asparges og persille.

Effekt af kød

Mens du måske tager kreatin som supplement til at forbedre mængden i din muskel, er kreatin naturligt fundet i fødevarer som kød og fisk. Men hvis du får noget af din kreatin fra dine madvalg, kan du opleve, at kosttilskud ikke giver så meget ekstra fordel. Hvis din krop allerede har ramt sit mætningssted for kreatin, vil det ikke få nogen fordel. MedlinePlus rapporterer, at vegetarere generelt har lavere niveauer af kreatin i deres blod og synes at have gavn mere af kreatinsupplementet end Kød spise.

Fødevarer til forbedring af fordelene

For at forbedre kreatins blodniveauer, når det supplerer, anbefaler MedlinePlus dig at tage det med et kulhydrat som juice eller frugt. Derudover viste en undersøgelse, der blev offentliggjort i International Journal of Sport Nutrition and Exercise Metabolism i 2001, at kombination af kreatin med protein, når man engagerede sig i muskelbyggende aktiviteter, hjalp med at forbedre magert kropsmasse bedre end at tage et proteintilskud alene.