Giver ginger te dig gas?

Gingerte, der er lavet af gingerplanteens stejle rødder, er blevet brugt udbredt i historien for sine mange helbredende egenskaber. Historisk har herbalists brugt ingefær primært som en behandling for almindelige fordøjelsesklager såsom kvalme, opkastning, bevægelsessyge, tarmsmerter, flatulens og kolik. Gingerte kan hjælpe med at reducere fordøjelseskanalen. Selv om det kan forårsage hævning og halsbrand, tyder det ikke på noget videnskabeligt bevis på, at ingefær forværrer flatulens.

Gasbehandling

Ginger er kendt for at fungere som en carminative – en sammensætning, der hjælper med at bryde fra hinanden lommer af gas i fordøjelseskanalen. Det kan lette smerten i forbindelse med fordøjelsesgas, samtidig med at kroppen gør det lettere at udvise det. Ifølge National Institutes of Health-webstedet MedlinePlus er en af ​​de aktive bestanddele i gingerte blevet isoleret og anvendt i anti-gasmedicineringstider.

Dosering

Som en holistisk behandling for flatulens rådgiver University of Maryland Medical Center patienterne om at drikke en te fremstillet af 2 til 4 gram frisk gingerrot hver dag. En voksens samlede gingerindtag bør ideelt set forblive under 4 gram ingefærrod per dag, da højere doser kan forårsage ubehagelige bivirkninger. En ideel dosis ingefær kan afhænge af dine egne medicinske behov og årsagen til dine fordøjelsesklager. Kontakt en sundhedspersonale for personlige anbefalinger.

Fordøjelses-bivirkninger

Ifølge University of Maryland Medical Center kan ingefærte forårsage milde bivirkninger, som oftest påvirker det øvre fordøjelsessystem. Halsbrand og mild mavepine er almindelige blandt folk, der tager ingefær. Det kan forårsage øvre fordøjelsesgas eller hævning. For at forhindre disse bivirkninger skal du tage gingertilskud i kapsler i stedet for som te eller ekstrakter.

Overvejelser

Bortset fra ingefærens kemiske sammensætning kan andre faktorer spille en rolle i den tilsyneladende stigning i flatulenssymptomer blandt ginger tea drinkers. At drikke fra et halm kan øge mængden af ​​gas i det menneskelige fordøjelseskanalen. Kulbrinte drikkevarer, herunder dem, der er lavet med ingefær, kan have en lignende virkning. Enzymtilskud, kul og simethecon kan hjælpe med at lette fordøjelsesgas og relaterede symptomer.