Gode ​​frugter at spise for at tabe mavefedt

Frugt udgør en væsentlig del af en afbalanceret kost, og det bør være en hæfteklamme i dine måltidsplaner, når du forsøger at miste mavefedt. Præcis hvor meget frugt du har brug for, afhænger af din alder og dit køn, men du bør sigte på 1,5 til 2 kopper hver dag under USDA Chooseapp retningslinjer. Mens ingen enkelt mad smelter mavefedt – og det er umuligt kun at tabe sig fra din mave, i stedet for hele din krop – nogle frugter er især rige på næringsstoffer, som hjælper med fedt tab.

Bær til at miste maven fedt

Når du prøver at tabe sig, tilbyder bær næringsstoffer, der kan hjælpe. De er en særlig rig kilde til kostfiber, en særlig type kulhydrat. Fiber hjælper med at fylde dig, men det er ikke opdelt i kalorier, så det hjælper dig med at føle dig tilfreds efter dit måltid uden at øge dit kalorieindtag. At spise en kost rigere i fiber er nok til at udløse et betydeligt vægttab, ifølge et 2015-studie fra Annals of Internal Medicine. En kop hindbær eller brombær har 8 gram fiber, som bare er genert af en tredjedel af den daglige værdi. Jordbær tilbyder også en betydelig mængde fiber – 3 gram eller 13 procent af den daglige værdi, pr. Kop.

Slank ned med æbler

Reach for æbler som en vægttab-venlig frugt. En syv-års kostundersøgelse, offentliggjort i Nutrition Journal i 2015, kiggede på kostvaner på over 13.000 børn og unge og fandt, at æbler var forbundet med en lavere risiko for fedme. Æbler kommer også pakket med kostfiber, selvom du får mest fiber, hvis du forlader huden. Et stort æble med hud har 5 gram fiber – 22 procent af den daglige værdi – hvilket er dobbelt så mange fibre, der findes i et stort skinnet æble. Og fordi æbler rejser godt, kan de hjælpe dig med at holde fast i din kost – hvis du bærer en i tasken, har du altid en sund snack på hånden, så du er mindre tilbøjelig til at gå til salgsautomaten for at kaste en Uventet sult pang.

Snack på appelsiner og citrus

De fleste frugter og grøntsager tilbyder noget vitamin C, men citrusfrugter er især rige kilder. At få nok C-vitamin er vigtigt for fedt tab, da det ser ud til at spille en rolle i fedtforbrænding, når du træner. En undersøgelse fra 2006, offentliggjort i Ernæring & Metabolisme, rapporterede, at lave C-niveauer kan reducere mængden af ​​fedt, du brænder under aerob motion med 25 procent. Korrigere dine C-niveauer kan dog genoprette normal fedtforbrænding under træning. En stor appelsin har 163 procent af den daglige værdi for C-vitamin, mens en halv grapefrugt giver 95 procent af den daglige værdi. Endnu mindre citrusfrugter har en betydelig mængde vitamin C. En stor tangerine giver for eksempel 53 procent af den daglige værdi.

Spiser frugt til vægttab

Mens visse frugter er højere i fedttabsvenlige næringsstoffer end andre, er det vigtigste at spise mange frugter og grøntsager, periode. Bare at spise flere frugter og grøntsager sænker risikoen for fedme, bemærker et 2015-studie offentliggjort i PLoS One. Tilsæt en håndfuld hacket frugt til din havregryn – prøv en blanding af hakket appelsin og tranebær, eller æbler og jordbær – eller tilsæt en håndfuld bær til din yndlings salat. Tilsæt skiveskåret frugt til sandwicher – tyndt skåret æble virker godt i en kalkunsandwich, mens skivede druer kan tilføje sødme til kyllingesalat – eller nyde frisk eller frosne frugter alene. Husk at den eneste måde at tabe sig på er At spise færre kalorier end du brænder hver dag. Mens frugt er sund, spiser flere kopper af det hver dag vil tilføje op. Øv portion kontrollen, så du ikke spiser mere end USDA Selectapp-anbefalet frugtindtag for din alder og køn, og hold dig til en kalorie-kontrolleret kost for at tabe din mavefedt.