Gør ingefær rod skade nyrerne?

Gingerrot er en tidskendt alternativ medicin, der i århundreder er brugt til at behandle en lang række betingelser. Selv i dag er det nyttigt i nogle medicinske applikationer, såsom brugen af ​​ingefær for at undergrave kvalme. Brug af urte kosttilskud kan være risikabelt på grund af de potentielle interaktioner med medicin og uønskede bivirkninger forekommer i kroppen, men ingen forskning tyder ingefær sætter dine nyrer i fare.

Ginger rod anvendelser

Ginger kan lindre kvalme på grund af motion sygdom, graviditet og kemoterapi behandlinger. Ifølge University of Maryland Medical Center hjælper det også med at behandle betændelse i kroppen. Selv om der er behov for mere forskning, er det også muligt, at ingefær kan hjælpe personer med hjertesygdomme ved at sænke kolesterol og begrænse blodpropper. Ginger kan også have anti-cancer applikationer.

dosering

Som regel bør ingefærets rodforbrug aldrig overstige 4 gram pr. Dag, uanset fødekilden. Op til 2.000 milligram kan tages ad gangen med mad. Behandling af kvalme og opkast i forbindelse med graviditet kan bruge op til 250 milligram gingerrot taget fire gange i løbet af dagen. Du kan også lave en ingefærjuice eller te ved at dyppe 2-4 gram ingefær i vand.

Bivirkninger og risici

Ginger reagerer ikke godt med blodfortyndende medicin – individer, der tager disse, bør undgå at bruge denne urt. Derudover kan ingefær interagere dårligt med forskellige receptpligtige lægemidler på måder, der kan indirekte påvirke nyrerne, hvilket forårsager skade i varierende mængder. For at undgå dette, spørg din læge om mulige interaktioner af visse lægemidler, før du begynder at tage dem sammen med ingefær.

Overvejelser

Hvis du udvikler symptomer på nyreskade eller nyresmerter, er det usandsynligt, at ingefærrot er synderen, da der ikke er identificeret forhold mellem dine nyrer og ingefær. Nyreskade er en alvorlig udvikling og bør håndteres med forsigtighed. Kontakt din læge, hvis du er bekymret for at du har udviklet smerte eller skade i dine nyrer. Rapportér brugen af ​​alle medicin og kosttilskud, herunder ingefærrot, for at hjælpe din læge med at bestemme årsagen.