Gør kører større kalver?

Hvis du har slanke kalve og begynder at løbe, vil du sandsynligvis udvikle muskler, hvilket vil gøre kalverne større. På den anden side, hvis du bærer ekstra fedt, når du starter en kardio fitnessplan, såsom løb, så kan dine kalve reducere i størrelse. Running er en kraftig form for cardio, der aktiverer og stoler på dine glutes, quadriceps, hamstrings og kalve til at fremdrive dig fremad. Som sådan er kørsel en effektiv kaloriebrænder, der kører ved et tempo på 6 km / t kan forbrænde ca. 405 kalorier om 30 minutter, ifølge Fitness Magazine.

Placeret på bagsiden af ​​dine underben under knæene, er kalvene en tohovedet muskelgruppe bestående af gastrocnemius og soleus. Den gastrocnemius er den største af de to og udgør den udbulende form af kalven. The soleus sidder dybt i kalven under gastrocnemius.

Sammen arbejder kalvemusklerne for at løfte din hæl, når dit ben er både lige og bøjet. En integreret del af løbebevægelsen, starter kalvene fodcyklusen og styrer skubbet og påvirker både din kontrol og hastighed. Gentagne inddragelse af kalvene på denne måde hjælper med at opbygge og udvikle muskelgruppen.

Kalve

I aktion