Grapeseed kapsler fordele

Druer er velkendte for deres sundhedsmæssige fordele, og grapeseed ekstrakt kan også bruges til medicinske formål. Grapeseed ekstrakt, som kan indtages i kapsler, standardiseres typisk for at have mellem 40 til 80 procent af proanthocyanidiner eller et oligomerproanthocyanidinkompleksindhold på mindst 95 procent. Inden du bruger dette tillæg af sundhedsmæssige årsager, skal du tale med din læge om sikkerhed og dosering.

Preliminære undersøgelser viser, at grapeseed ekstrakt kan effektivt reducere kolesterol og højt blodtryk. University of Maryland Medical Center udtaler, at folk, der tager både grapeseed og krom, viste en større reduktion i det samlede kolesterolniveau og det “dårlige” kolesterol eller lipoprotein med lav densitet end dem, der tager placebo, og dem der kun tager kun grapeseed ekstrakt. Det er hypotese, at dette skyldes flavonoiderne i grapeseed, men dette er ikke endeligt kendt. Ifølge Drugs.com har undersøgelser også fundet grapeseed til effektivt at sænke blodtrykket hos patienter med metabolisk syndrom, men der skal gøres mere forskning på dette område.

Antioxidanter hjælper med at beskytte celler mod skader forårsaget af frie radikaler; druer indeholder kemikalier kaldet oligomere proanthocyanidinkomplekser eller OPC’er, der er stærke antioxidanter. Ifølge University of Maryland Medical Center havde sunde frivillige, der tog grapeseedekstrakt, øget antioxidanter i deres blod. Disse antioxidanter kan reducere sandsynligheden for, at frie radikaler kan forårsage skade på DNA og forårsage sygdomme som kræft. Foreslåede doser for antioxidant fordele er 25 til 150 mg, en til tre gange om dagen.

Kronisk venøs insufficiens opstår, når blod ikke transporteres tilstrækkeligt fra venerne i benene tilbage til hjertet. Grapeseed har vist sig at lindre symptomer på denne tilstand. Det er også nyttigt at reducere hævelse efter en skade eller operation, fordi den fremmer blodcirkulationen. Kvinder, der havde operation for brystkræft og tog grapeseed dagligt efter operationen, havde mindre hævelse og smerte end de kvinder, der fik placebo. Patienter, der bruger dette til omsætning, skal tage 150 til 300 mg dagligt, til hævelse skal du tage 200 til 400 mg dagligt i 10 til 30 dage.

Grapeseed ekstrakt kan bidrage til at reducere risikoen for udvikling af visse former for kræft, herunder bryst, mave, tyktarm, prostata og lungekræft. I testrør har dette supplement bremset væksten af ​​kræftceller af denne type, men det vides ikke, om det vil have samme virkning hos mennesker. Dette supplement kan også hjælpe med at beskytte leverceller mod skader forårsaget af nogle kemoterapi midler. Kontakt din onkolog før du tager grapeseed under kemoterapi.

Sænkning af højt kolesterol og højt blodtryk

Antioxidant Fordele

Fremme af cirkulation

Kræftforebyggelse