Gym udstyr til at bygge glutes

Gymudstyr er praktisk, når du forsøger at bygge bestemte kropsdele. Når det kommer til rumpen, har du mulighed for at bruge maskiner og frie vægte. Det vigtigste er at løfte tilstrækkelig modstand og udføre øvelser, der involverer hofteforlængelse. Det er bevægelsen, når du bevæger dit lår bagud og det beskatter dine gluter – musklerne i rækken.

Ben Tryk

Benpressen er en siddende øvemaskine, der målretter dine glutes, quadriceps og hamstrings på samme tid. Benpressen udføres ved at sænke en stålplade ned ved at bøje knæene og derefter skubbe den op igen. Som du gør det, udfører du hip extension. Denne maskine giver dig mulighed for at øge modstanden på to måder afhængigt af maskinen. Det har enten en vægtstabel med en stift eller understøtninger, der gør det muligt at glide vægtplader på. Vægtstabler starter normalt ved 10 pund og går godt over 100. Vægtplader begynder ved 2 1/2 pounds og går op til 45.

vægtsstænger

Barbells kommer ledsaget af vægtplader. Disse værktøjer giver dig mulighed for at lave glute øvelser som squats, dead lifts og stive-legged dead lifts. En standard barbell vejer 45 pounds og det har plads på enderne for at glide vægtplader. Pladerne forankres på plads med fjederbelastede eller spændebånd.

Håndvægte

Håndvægte varierer i vægt fra 1 til mere end 100 pounds og de holdes på dine sider for stødøvelser. Enhver barbellstøvsøvelse, som f.eks. Squats og dead lifts, kan også gøres med håndvægte. Du har også mulighed for at gøre lunges med dine ben i en forskudt position. Hvis du ikke kan lide stresset på tværs af dine skuldre fra lyskæder, er håndvægte en bedre mulighed.

Bænk

En vægtbænk bruges almindeligvis til bænkpresser og andre øvelser udført fra en liggende stilling. Dette værktøj giver dig også mulighed for at lave stepups og single-leg split squats til din butt. Enkeltben split squats udføres ved at placere toppen af ​​en fod på bænken bag din krop og derefter sænke dig selv ved at bøje dit modsatte knæ. Bænken kan også bruges som et forsøg på at lave hip-raise fra en ansigtet op på gulvet. Placer dine hæle på bænken, tryk ned for at løfte dine hofter og langsomt sænke dig selv ned igen.

Kabelmaskiner har vægtstabler adskilt omkring 10 meter fra hinanden med lodrette og vandrette søjler, der forbinder dem sammen. Vægterne glider op og ned, når du trækker på et kabel, der glider gennem en remskive. En glute-tilbagesendelsesøvelse udføres ved at fastgøre en ankelrem til underbenet og en lav indstilling på maskinen, og derefter sparke dit ben tilbage i en bue-bevægelse. Dette virker dine glutes og hamstrings samtidigt. Vægten spænder generelt fra 10 pund til over 100, så du har masser af modstand til rådighed for at beskatte dine muskler.

Kabelmaskine