Gymnastik aktiviteter for børn

Det er vigtigt at indarbejde nydelse med fysisk aktivitet, så børnene vokser op og indser, at fitness er sjovt. Centrene for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse tyder på, at børn får mindst en times aktivitet hver dag, herunder benbygningsaktiviteter som spring, kraftfulde aktiviteter som sprint- og muskelbyggende aktiviteter som pushups og squats. Gymnastik er en vidunderlig sport, fordi det involverer alle disse aspekter af fitness. Uanset om dine egne børn er involveret i gymnastik eller du træner andre børn, tilføj i sjove aktiviteter for at forbedre deres præstation og evne.

Gymnastik indebærer et ton hoppe og bevægelsesmønstre, så relatere disse bevægelser til dyr og få børn til at efterligne dem. Få dem til at bære kryb, krabbevandring og inchworm fra den ene side af gulvet til en anden. Indsæt frøshoppe, hvor de berører gulvet, mens du kører på rejse squat hopper, kænguru hopper hvor de hopper så langt som de kan og forsøger at holde deres landing og bunny humle, som er bare korte gentagne humle. På plads kan de gøre donkey spark med deres hænder på gulvet, sparke deres fødder i luften, og søstjerner hopper, hvor de gør et sprængspring med deres arme i luften, ligner en stjerne. Også spille dette som et relæ løb.

Add-on er fantastisk for alle aldre, fordi det virker både fysisk færdighed og hukommelse, ifølge GOB Gymnastik. Stå gymnasterne i en linje. Har en gymnast udføre en færdighed eller motion og så har alle gymnaster gentaget. Har den næste gymnast i linje udføre den samme færdighed og derefter tilføje på en af ​​deres egne. Fortsæt med at tilføje på, indtil en gymnast glemmer træningsrækkefølgen. Shuffle linjen og start igen.

Island tag er en fantastisk måde at opbygge hastighed, fleksibilitet og koordination på, især i knæ, hofter og ankler. På gymnastikgulvet spredes en række kilemåtter, panelmåtter, skummåtter, balancestråler, blokke og andet udstyr, som vil være “øerne” og gulvet er “vandet”. Få børnene til at spille tag, hoppe Fra ø til ø. Hvis de rører eller falder i vandet, er de ude og skal lave en slags konditionering på sidelinjen, indtil runden er overstået. Hold runder korte for at holde deres opmærksomhed og ændre, hvem der ofte er “det”.

Følg lederen er en fantastisk måde at præsentere ledelses- og kreativitetsmuligheder for gymnaster. Udnyt hele gymnastiksalen, hvis det er tilgængeligt, og giv en tidsfrist på to eller tre minutter. Lad ledergymnast lede klassen rundt i gymnastiksalen ved at lave forskellige tricks og færdigheder på ledige apparater, mens resten af ​​klassen følger. Dette er en god chance for en fremragende gymnast at gøre nogle flere af hendes favorit tricks, eller bare have det sjovt med sine venner. Det er også en måde at give en belønning i slutningen af ​​en gymnastikuge til en fremragende gymnast.

Animal Imitations and Races

Memory Add-On

Øen tag

Følg lederen