Hampfrø til vægttab

Hampefrø er en næringsrig mad, der kan spises som en snack eller tilsættes til måltider. Frøet kommer fra hampplanten, som ikke indeholder en sporbar mængde THC, den hallucinogene komponent i marihuana. Hampfrø er højt i protein og giver også essentielle fedtsyrer. På grund af deres ernæringsprofil kan de bidrage til at stimulere vægttab hos nogle individer.

Identifikation

Hamp er en årlig plante, der tilhører nettle familien. Ifølge bogen “Sund hamp” vil denne plante vokse næsten overalt, modstå skadedyr og skarer ud ukrudt. Hamp vokser hurtigt, kun tager 70 til 110 dage for at modne. Frøene fra hampplanten er små og møtriklignende og udvikler sig i skaller i den kvindelige plante. De kan spises hele, ristet eller kogt med andre fødevarer, og tilsætte ernæring til måltider.

Ernæring

Hampefrø indeholder en lang række næringsstoffer, ifølge forfatter Brigitte Mars i “Better Nutrition” magasinet. Disse næringsstoffer omfatter protein, lipider, cholin, inositol og enzymer. Hampfrø indeholder også alle otte essentielle aminosyrer og er en fremragende vegetarisk proteinkilde. Endelig indeholder hampfrø mere vigtige fedtsyrer end hørfrø, som ofte udrådes for deres EFA-indhold.

effekter

Kym Douglas, i bogen “The Black Book of Hollywood Graviditets Secrets”, bemærker, at hampfrø er en af ​​de superfoods, der er en stor vægttab hjælper. Dette skyldes delvis, at hampfrø er høje i omega-3-EFA’er, hvilket ifølge Margaret Furtado i “The Complete Idiot’s Guide to eating well after weight loss surgery” er blevet vist i undersøgelser for at øge mæthed hos dem, der er Overvægtige eller forsøger at skære ned på kalorier. Furtado tilføjer, at omega-3 har vist sig at have anti-fedme effekter.

Fordele

Fødevarer højt i omega-3’er, såsom hampfrø, har andre fordele ud over vægttab gennem mæthed. Omega-3 er forbundet med at regulere humør, søvn, reaktioner på stress og hormonelle handlinger, ifølge Furtado. De er også antiinflammatoriske. Balancering af disse systemer i kroppen kan være nyttigt for at stimulere vægttab.

Overvejelser

Hampfrø kan tynde blodet på grund af deres høje omega-3-indhold. Hvis du i øjeblikket tager blodfortyndende medicin, skal du kontakte din læge, inden du lægger hampfrø til din kost. Olierne i hampfrø kan gå rancid over tid, så det anbefales at holde dem i køleskabet og bortskaffe dem, hvis du ikke spiser dem inden for to måneder.