Hånd og finger øvelser til bas spillere

Hånd- og fingerøvelser til baspillere er designet til at forbedre din fingerplukshastighed såvel som din fretting-nøjagtighed. Mens mange hånd og fingre udøver arbejde med strumming og fretting, fokuserer nogle hånd- og fingerøvelser på at styrke dine basespilfingre for at forbedre udholdenhed og spilhastighed.

Denne grundlæggende finger stretching øvelse er designet til at forbedre din venstre hånds rækkevidde og fingerfærdighed. Start med at spille de første fire frets på den lave E-streng af din bas, en ad gangen, i stigende rækkefølge. Herfra flytter du op til A-strengen. Afspil noterne i faldende rækkefølge, begyndende fra fjerde fret og arbejder ned til den første. På D-strengen skal du spille de fire frets i stigende rækkefølge. På G-strengen, fald ned. Når du forbedrer, øger du fingerens hastighed, mens du spiller hver note.

Denne fingerøvelse vil forbedre din nøjagtighed og hastighed, mens du spiller high notes. Start med din venstre hånd i en grundlæggende fretting position, begyndende på 12th fret. Herfra spiller du den 12., 13., 14. og 15. Frets med din første, anden, tredje og fjerde fingre på E-strengen. Flyt op til A-strengen og gentag den samme bevægelse. Gentag denne øvelse på samme frets på alle fire strenge. Efterlad fire frets til den niende fret og gentag den samme øvelse. Fortsæt med at nedstille tre frets ad gangen, indtil du når åben position.

Denne finger øvelse er designet til at forbedre din højre hånd tre-finger teknik. Placer din højre hånd foran strenge med tommelfingeren lige over den lave E-streng. Herfra spiller du ottende noter, der begynder med din pegefinger, og flyttes til din langfinger efterfulgt af din ringfinger og derefter tilbage til din langfinger. Spil eventuelle skalaer eller enkelt noter, du kan lide, gentagne gange gentage dette mønster, indtil dine fingre er trætte.

Denne edderkop øvelse vil forbedre din venstre hånd fingerfærdighed og styrke. Start med din pegefinger på den femte kant af A-snoren og din pegefinger på den sekste kant af E-snoren. Spil E-streng først efterfulgt af A-streng. Herfra spiller du det samme mønster ved at spille den ottende fret af den lave E-streng efterfulgt af A-strengens syvende fret. Flyt op til D- og A-strengen, og udfør det samme mønster på de samme frets. Forbedre din rytme på denne øvelse ved at spille med en metronom.

Fingerspændende øvelse

Upper Fret Finger Øvelse

Højre hånd finger øvelse

Spider øvelse