Håndfløde til rynker

Hænder er et af de første områder af kroppen for at vise tegn på aldring. Konstant udsættelse for solen og tørreaktiviteter som håndvask bidrager til rynker og uddyber fine linjer over tid. Den mest bekvemme måde at bekæmpe rynker på dine hænder er med håndcreme. Hånd cremer indeholdende anti-aging ingredienser kan glattes igennem dagen og natten over som en intensiv behandling. Tilføj en håndfløde til dit sengebord og håndtaske til at behandle rynker.

Forberedelse

Klargør din hud for fuldt ud at absorbere håndcreme med en skrubbe. Exfoliating scrubs slough væk død hud for øjeblikkeligt blødgør hænder og lad fugtigheden gå dybere end bare det øverste lag af huden. Masser en kvart størrelse fedtkornet skrub i dine hænder i to minutter. Skyl med varmt vand i stedet for varmt for at fjerne rester uden at tørre din hud ud.

Dagtid Brug

Påfør håndfløde hele dagen for at beskytte din hud mod sol og tørreelementer. Brug et produkt med en balsam konsistens for sin ubehagelige finish. Det bør indeholde et minimum af SPF 15, da UV stråler er en af ​​de primære årsager til rynker. Undgå aktive ingredienser som retinal hele dagen, hvilket irriterer huden, når den udsættes for sol. Genanvend efter hver hånd vask.

Nighttime Application

Nå for en reparerende håndcreme om natten for at blødgøre hud og klumpede fine linjer. Massér et glycerolbaseret serum i dine hænder for at hjælpe dine hænder med at bevare fugt. Opfølg med en retinol håndfløde for at behandle rynker dybt. Træk dine hænder helt og træk på et par bomuldshandsker for at låse i fugt. Alterner med en alpha hydroxy syre håndfløde for at exfoliere tør hud.

Overvejelser

Foretag ændringer i din daglige rutine for at forlænge virkningerne af din håndcreme. Brug et brusebad puff eller min, når du bruger shower gel og massage shampoo i din hovedbund kun med fingerspidserne. Brug en fugtighedsbevarende, sulfatfri håndrens og rens med varmt vand i under to minutter. Brug handsker, når du er ude i koldt vejr eller kørsel for at beskytte dine hænder mod sol og vind.