Hcg & bodybuilding

Humant choriongonadotropin, kaldet hCG for kort, er et hormon, der anvendes af bodybuildere, for at forbedre resultaterne under anabolsk-androgen steroid brug. Hormonet produceres af moderkvæg hos en gravid kvinde og er afgørende for sund graviditet hos mennesker. Hormonet kan stamme fra urinen hos gravide kvinder eller oprettet i et laboratorium ved hjælp af rekombinant DNA.

Nogle bodybuilders, der bruger steroider, bruger også hCG i slutningen af ​​steroiddoseringscyklussen for at øge testosteronproduktionen. En anden brug for hCG er at tage det via injektion sammen med en meget lavt kalorieindhold. Dr. Simeons, en britisk læge, der studerede behandling for fedme, fremhævede teorien om, at en meget lavt kalorieindhold – 500 kalorier om dagen – sammen med hCG får kroppens fedt i stedet for muskler til at blive brændt til brændstof.

Mandlige bodybuilders bruger hCG i slutningen af ​​en anabolsk-androgen steroidcyklus for at forhindre nedbrydning af muskelvæv og for at genoprette testiklerne til normale evner. Dette returnerer ofte krympede testikler til deres normale størrelse. Når de bruges sammen med en meget lavt kalorieindhold, brænder bodybuilders det ekstra lag fedt over deres muskler og giver dem et yderst defineret udseende. Kvinder kan også bruge hCG med en meget lavt kalorieindhold til at forbrænde uønsket fedt.

Ifølge et studie fra 2004, der blev offentliggjort i “International Journal of Sports Medicine”, resulterer anabolsk-androgen steroid og hCG-misbrug i unormal sædproduktion. Langvarig brug af hCG kan hæmme testosteronproduktionen. Alvorlig kalorieindskrænkning kan medvirke til vægttab, men så snart personen øger fødeindtaget til normale niveauer, bliver den største vægt, der er tabt, vundet tilbage. Denne metode til vægttab lærer ikke en person at spise ordentligt for at undgå fremtidig vægtforøgelse.

FDA har ikke godkendt hCG til brug som kosthold. Langvarig begrænsning af kalorier kan føre til fejlernæring og skade på organerne. For kvinder, der tager hCG ved injektion, kan risikoen for multipel graviditet øges og risikoen for graviditet øges. Ifølge National Drug and Research Center-Australien er bivirkninger acne, træthed, hårtab, brystudvikling hos mænd og overdreven væskeretention.

Brug

Fordele

Ulemper

Advarsel