Hjælper jeg med håndvægte mig til at tabe armfedt?

Hvis dine våben fortsætter med at vinke længe efter at du er stoppet, vil du gøre næsten alt for at ødelægge deres entusiasme. Vægrumsgulvet er et godt sted at begynde at tone musklerne på armen, men håndvægte alene vil ikke smelte fedtet, der holder dig ude af at gå uden ærmer. For at få magre, stramme arme, skal du også have en kost- og kardiointervention.

Du kan simpelthen ikke vælge en plet på din krop og arbejde hårdt for at reducere fedt der. Dine mønstre af fedt tab afhænger af genetik, hormoner og alder. Mænd har for eksempel tendens til at have problemer med at reducere fedt i deres mave, mens kvinder traditionelt opbevarer mere fedt i hofter og lår. Våben kan være et andet besværligt sted, der er modstandsdygtigt overfor forsøg på fedttab, men det betyder ikke, at du skal give op.

At miste fedt er ikke simpelt, men det kan gøres. I de mest basale af ligninger skal du først oprette et kalorieunderskud – hvilket betyder at du bruger færre kalorier end du brænder. Du gør dette ved at spise mindre portioner og handel med fødevarer med høj kalorieindhold og minimal ernæring, såsom slik, sodavand og raffinerede korn, til nærende, lavt kalorieindhold tætte fødevarer, såsom magre proteiner og grønne grønne planter. Kardiovaskulær aktivitet, såsom rask vandring, jogging, svømning, aerobic dans og cykling, øger din kalorieforbrænding dagligt. Tilpasning i 250 minutter af denne type hjerte, eller ca. 50 minutter om dagen i fem dage om ugen, kan hjælpe dig med at tabe pund og fedt, bemærker American College of Sports Medicine. Når stabil kardio er håndterbar, tilføj i intervalltræning, der består af et til to minutter med meget højtintensivt arbejde efterfulgt af et til to minutter med lavintensiv arbejde i hele sessionen. Denne tilgang stimulerer dine hormoner og muskler til at forbrænde mere fedt hele tiden, herunder dine arme, noterer et papir udgivet i et 2011 nummer af “Journal of Obesity”.

Du må dog ikke sætte hænderne ned endnu. Løfte vægte, mens du trimmer dine kalorier og øger din cardio forhindrer ekstremt tab af muskler. Du vil have muskler på dine arme, så de forbliver spændte og føler sig ikke bløde og flade. At holde muskel på din ramme hjælper også med at øge dit stofskifte, når du taber. Muskel er mere metabolisk aktiv end fedt, hvilket betyder at det kræver mere arbejde eller energi fra kalorier, for at opretholde.

Selv om dine arme er et problemområde, skal du ikke koncentrere dig om din dumbbell træning der. En total kropsvægt-træningsplan stimulerer væksthormon, der hjælper muskelopbygning og fedtforbrænding. I det mindste to gange om ugen skal du bruge dumbbells til at udføre øvelser, der rammer alle større muskelgrupper, herunder dine ben, hofter, buk, ryg, bryst, skuldre og arme. Pass over mini vægtene også. Du vil bruge dumbbells, der føles tunge ved den sidste eller to gentagelser i et sæt på otte til 12. Når du starter, er et sæt øvelser for hver kropsdel ​​tilstrækkelig i dine træningsprogrammer. Over tid øger din vægt, når 12 reps føler sig let og tilføjer et andet sæt eller to for at høste større gevinster. Du kan også tilføje en tredje dag af vægt træning til din rutine – men husk at forlade 48 timer mellem disse sessioner, så dine muskler kan komme sig.

Nøjagtigt

Taber fedtet

Nu håndvægte

Stop ikke ved dine våben