Hjemmehjælp til at dræbe neglesvampe

Hjem retsmidler kan bruges til at behandle alt fra cellulite til croup, og søm svamp er ingen undtagelse. Du kan gå om at behandle din neglesvamp på flere måder. Hvis din tilstand er særlig alvorlig, skal du dog kontakte din læge eller podiater.

Konsekvenser

Neglesvampe kan ikke kun gøre dig selvbevidst om dine hænder eller fødder, men også føre til problemer som brudte, revnede eller fortykkede negle. Til gengæld kan disse skader gøre dig udsat for en mere alvorlig infektion. Særligt sårbare er de ældre og de med diabetes, skriver forfatter Doug Dollemore i “The Doctors Book of Home Remedies for Seniorer.” Mens en receptpligtig anti-svampemedicin kan være din bedste indsats, beslutter nogle målgruppen selv at prøve hjemmehjælp som den første forsvarslinje.

Herbal Solutions

Hestesko, som ofte anbefales til at styrke skøre negle, kan også hjælpe med at behandle neglesvamp. Kig efter denne urte, almindeligvis betragtet som en ukrudt, på fugtige, skyggefulde steder. Herb Companion magasinet anbefaler at koge 1 kop hakket hestesort i 4 kopper æblecidereddike. Kog kun et par minutter, før du tager gryden ud af ovnen og lad blandingen bøje natten over. Træk i en plastikbeholder og brug denne blanding til at suge dine fødder eller hænder. Brug dagligt i cirka to uger.

Aromaterapi Alternativer

Te-træ og oregano æteriske olier nyder stærkt omdømme som søm svamp udryddelsesmidler, noterer hjemmesiden remedy hjemmeside Grannymed.com. Begge har stærke anti-svampe og anti-mikrobielle egenskaber, fordi de indeholder terpener, hjemmesiden noter. Olie af oregano bærer den ekstra fordel at være en anti-inflammatorisk, som hjælper i nogle tilfælde af tåneglsvamp. Du kan finde selv små hætteglas af æterisk olie, forbudt dyrt. Tea tree olie, derimod, koster mindre og kan være lige så effektiv som receptpligtige formler til bekæmpelse af neglesvamp. Tilsæt 1 eller 2 dråber af enten te træ eller oregano æterisk olie til 1 oz. olivenolie. Brug en bomuldsbold til at påføre de berørte negle tre gange om dagen.

Dietforbindelsen

Spise fødevarer indeholdende probiotika kan ikke kun hjælpe med at regulere fordøjelsen, men også behandle svampesygdomme, noter Grannymed. Nogle læger mener, at de med en indre bakteriel ubalance er modtagelige for svampesygdomme. Tilsæt fødevarer med rigeligt indhold af probiotika til din kost, herunder yoghurt, surkål og kefir. Hvis du foretrækker at tage probiotiske kosttilskud.

Store købte strategier

Det 120-årige kolde lægemiddel Vicks VapoRub ser ud til at dukke op i et uendeligt antal hjemmetester, herunder negle-svampekure. Teoretisk fungerer behandlingen, fordi Vicks indeholder tre æteriske olier, der som te og oregano olier indeholder terpener – i dette tilfælde eukalyptus, kamfer og mentol. Hvis du er interesseret i at prøve denne anekdotiske kur mod neglesvamp, skal du påføre dine berørte negle to gange om dagen. Et andet populært produkt, der er lige så gammelt som Vicks – Listerine mundskyllevand – omtales evigt som et hjemmehjælpemiddel til neglesvamp. Ligesom Vicks indeholder Listerine terpinrig mentol og eukalyptus samt timianolie og vintergrøn olie. For at prøve Listerine kur, blød de berørte negle i den flydende mundskylde to gange om dagen i mindst 15 minutter.

Hvis du er på et stramt budget eller har en restriktiv forsikringsplan, kan et hjemmehjælp være et logisk første forsvar mod neglesvamp. Desuden kan en receptpligtig svamp forstyrre andre lægemidler, bemærker “Lægernes Bog for Retsmidler til Seniorer.” Hvis du nyder at arbejde med æteriske olier eller wildcrafting for urter, kan det være et logisk første skridt at lave et hjemmehjælpemiddel til neglesvamp. Endelig sparer du tid og kost ved at besøge en læge – men hvis problemet ikke forbedres efter at du har forsøgt at vælge dit hjemmet, skal du ikke kontakte din læge.

Fordele