Hjemmelavede drikkevarer til en naturlig energi boost

I stedet for at splitte på usunde kommercielle energidrikke skal du overveje naturlige alternativer. Mens du måske er fristet til at nå frem til energidrikke som en eftermiddag pick-up, kan de være pakket med sukker og kunstig farve. Du kan nemt lave billige, sunde og lækre naturlige energi boostere derhjemme, uanset om du hanker for noget koffein eller et vitamin boost.

Kraftig granatæble grøn te

Grøn te giver en naturlig koffein boost, men tilføjelserne af granatæblejuice og chia frø både pakke antioxidanter og næringsstoffer, der også vil rev kroppens motorer. Brew en grøn tepose i et krus med varmt vand. Efter at have ladet den være stejl, fjern teposen og rør lidt granatækkoncentrat. Sød med honning og tilsæt chia frø. Lad drikken afkøle, inden den hældes i en kop med is.

Godt grøntsaft

I stedet for at nå frem til en kaffe om morgenen kan grøn juice være tilstrækkelig som et sundt alternativ. Ifølge Judita Wignall, forfatter af “Going Raw”, indeholder grøn juice en masse bladig godhed med chlorophyll, der hjælper med at iltge dit blod, hvilket gør din hjerne skarpere og øger energi. Brug en juicer til at trykke på nogle agurk, selleri, kale, spinat, persille og citron. For en fin finish skal du tilføje en lille ingefær. Hæld i et højt glas med lidt is og garnér med et stykke agurk. Efter at have drukket denne samling finder du dig selv mere opmærksom og klar til at tage på dagen.

Opløftende Banan Shake

En banan shake er perfekt til en post-workout boost. Ifølge dietitian og atletisk træner Dana White giver mælken og yoghurten i en shake din krop med protein og kulhydrater, som hjælper dig med at hoppe tilbage fra en hård træning. Bananer er også pakket med kalium og magnesium, så de genopbygger elektrolytter og forbedrer muskelfunktionen. Gør denne velsmagende rystelse ved at sætte banan, fedtfattig yoghurt, mælk, vanilleekstrakt og isterninger i en blender. Blend godt og nyd.

Hydrerende citron-limeade

Drikker højt i elektrolytter kan hjælpe med at hydrere din krop og genoprette din energi før eller efter en træning, ifølge stofskiftet og personlig træningspersonale Lisa Lynn. Du starter med vand som base; hvis du vil rense dit vand derhjemme, skal du bare koge vand i en kedel og lade det køle af. Tilføj derefter citron og limejuice til din elektrolytpåfyldning. Bland i lidt sukker, kokosmælk eller honning til at sødes. Sæt et par kiler citron eller lime i drikken, og tag det med dig i en rejse krus til en hurtig pick-me-up.