Hjemmelavede løbebånd

Hvis du er praktisk og vil spare nogle penge, kan du bygge en hjemmelavet løbebånd. En løbebånd skal holde din kropsvægt og modstå kraftig bevægelse, så overvej din sikkerhed ved konstruktion af en hjemmelavet løbebånd. Du kan også spare energi med en hjemmelavet løbebånd, hvis du designer en rampe, der afhænger af din indsats i stedet for elektricitet for at holde den i bevægelse.

En løbebånd kan omfatte disse dele: motor med en 1,5 til 3 hestekræfter for at give strøm til tredemøllebæltet, et svinghjul til regulering af bæltet under påvirkning af din vægt og bevægelige fødder, en ramme til at holde tredemøllens dele sammen At holde løbebåndet løber glat, et dæk for at understøtte løbeoverfladen; et bælte eller eventuelt to bånd og en elektronisk displaykonsol. På en hjemmelavet tredemølle kunne du springe over motoren og vise konsollen. Overvej din vægt og træningsintensitet, når du vælger materiale til rammen – aluminium holder mere vægt end stål. Ruller med større diametre kan holde løbebåndet mere glat.

Et alternativ til at bygge en hjemmelavet løbebånd helt fra bunden er at købe en fabrikeret løbebånd, der har behov for reparation. Du kan købe en billigt på et garage salg og udskifte dele efter behov.

Du kan oprette en hjemmelavet hundebåndsmaskine, nogle gange kaldet en tæppemølle, der ligner den, du designer for dig selv. Du kan ønske at medtage en motor på løbebåndet til din hund for at opmuntre til korrekt brug, men du kan træne dit kæledyr til at betjene en manuel løbebånd. Hundens løbebånd skal indeholde en lille stigning. Design en vandreture lang nok til at rumme din hunds skridt.

Hvis du kan lide at multitask, kan du udstyre din hjemmelavede løbebånd med et aftageligt skrivebord. Brug ikke dette under et kraftigt løb, men du kan få lidt arbejde, mens du går på din tredemølle. Hvis du vil arbejde og arbejde på samme tid, skal du holde dit tempo mellem 1 og 2 miles i timen. Du kan brænde 150 kalorier i timen, der arbejder ved dit skrivebord og går på løbebåndet. Hvis du nyder trådløs internetadgang og tilføjer et håndfrit headset til arrangementet, får du et fuldt funktionelt arbejds- og træningsrum.

Dele

Fixer Upper

Hunde løbebånd

Overvejelser