Hofte og lår smerte ved kørsel

Heft og lårsmerter stammer fra nerverne, der forlader rygsøjlen omkring ryggen. Disse nerver kan blive betændt af pres fra knoglestrukturer eller impingement fra bløde væv, såsom muskler og spinalskiver. Kørsel kan forværre smerten ved at forårsage hævelse og tryk på nerverne, der danner sciatic nerven og andre nerver, der forlader niveauet af nedre rygsøjlen.

Smerter fra benformede strukturer

Kroppens led er beskyttet af brusk, hvilket forhindrer leddets knogler i at gnide sammen og forårsage smerte og betændelse. Når brusket forringes, bliver nerverne fanget mellem knoglerne og producerer smerte. Gigt er en almindelig årsag til denne forringelse. Når den nedre rygsøjle eller hofte led er påvirket, forårsager det smerter i hofte og lår. National Institute of Health beskriver arthritis som involverer nedbrydning af brusk. Brusk beskytter normalt fugen, hvilket giver mulighed for jævn bevægelse. Brusk absorberer også chok, når trykket lægges på leddet.

Soft Tissue Nerve Pain

Blødt væv som muskler, sener og ledbånd kan blive betændt og forårsage pres på nerver. Muskler i nedre ryg og balder kan blive stramme og krampe, hvilket forårsager pres på nerverne, der fører til smerter i hofte- og lårregionen. Langvarig stress fra kørsel kan forårsage denne tæthed, hvilket giver smerte og ubehag. Hyppige hvilestop med strækning kan hjælpe med at lindre ubehag.

Bursitis smerte

Leddene i den nedre rygsøjle og hofterne har kapsler, som holder i smørende synovialvæske. Når disse kapsler bliver betændt, kaldes det bursitis. Med bursitis begynder leddene at forringes ved manglende smøring. Ifølge ThePainClinic.org producerer inflammation af den overfladiske og dybe bursa lokaliseret smerte over den trochanteriske region såvel som udstråler smerter udenfor låret. Kørsel kan forværre bursitis ved anvendelse af konstant tryk på den betændte bursa. Hyppige hvilestop med gang kan hjælpe med at afhjælpe denne smerte.

Høft og lårsmerter fra diske

Bøjende og betændte rygskiver kan resultere i hofte- og lårsmerter. Ischias klinik rapporterer smerter kan kun komme, når du sidder eller står i en bestemt stilling. Klinisk erfaring indikerer, at disse stillinger normalt er forbundet med løbende at holde en dårlig kropsholdning, enten hjemme eller på arbejdspladsen. Fremspringende hoved fremadvendt på en computer hele dagen, der regelmæssigt løfter en baby ud af bagsiden af ​​bilen eller kører i lange perioder kan forværre tilstanden.

Lettelse

At undgå hofte- og lårsmerter under kørslen kan være så simpelt som hyppige hvile stopper med korte gåture. Juster sædet for korrekt kropsholdning, og sørg for, at der ikke er noget, der forårsager pres på skinken, som f.eks. En fed tegnebog. Hvis smerten vedvarer eller bliver uudholdelig, konsulter en læge for vurdering af din tilstand.