Højt protein snacks til diabetikere

Hvis du har diabetes, metaboliserer din krop ikke kulhydrater korrekt, og du har højt blodsukker. En kulhydratstyret kost kan hjælpe dig med at styre dit blodsukker og sunde, højt proteinholdige snacks kan hjælpe dig med at holde fast i en sådan måltidsplan. Den amerikanske diabetesforening foreslår at inkludere en kilde til protein ved hvert måltid.

En 8-ounce beholder af fedtfri almindelig yoghurt indeholder 13 gram protein eller 26 procent af den daglige værdi for en person på en 2.000-kalorie diæt. Hvis du bruger mere fedtfattige mejeriprodukter, såsom yoghurt, kan det hjælpe dig med at styre din diabetes. Yoghurt er en god kilde til calcium, som hjælper med at opbygge og vedligeholde stærke knogler. For et højt proteinfattigt lavt kulhydratindhold har du almindelig, fedtfri yoghurt med skårne grøntsager, såsom broccoli og blomkålfloretter eller snørærter.

En 3-ounce servering af dåse lyse tun i vand giver 16,5 gram protein. Konserveret tun og tun i en pose er klar til at spise mad, som du kan opbevare uden køling hjemme eller på arbejde. Tun producerer omega-3 fedtsyrer, som kan nedsætte din risiko for hjertesygdom, når du bruger dem regelmæssigt. Denne fordel er vigtig for diabetikere, fordi diabetes er en risikofaktor for hjertesygdomme. Har tun på en skive fuldhvede brød med salat og tomater.

Skiveskåret kalkunbryst indeholder 4,7 gram protein pr. Ounce og kun 28 kalorier. Tag et par stykker kalkun og spred dem med skummet ricottaost, som giver 14 gram protein pr. 1/2 kops servering. Placer avocado skiver, som giver hjerte-sunde enumættede fedtstoffer, på osten. Rul op hver kalkunskive skive rundt om osten og avocado til din snack. Varier snacken ved at bruge fedtfri cottageost eller skiver af fedtfattig schweizisk ost i stedet for ricotta.

En 4-ounce servering af ikke-fedtet ost giver 12 gram protein, og det er en kilde til calcium. Forbruge din hytteost med 2 spiseskefulde solsikkefrø eller en ounce nødder, der tilføjer sunde umættede fedtstoffer. Høstekød går også godt med selleri pinde, agurk skiver, bær og melon. Vælg nedsat fedt cottage cheese i stedet for regelmæssigt at reducere dit forbrug af mættet fedt, hvilket øger kolesterol og yderligere øger din risiko for hjertesygdomme.

En halv kop fedtfri refried bønner indeholder 6 gram protein, og en ounce af fedtfri cheddarost har 9 gram. Smelt shredded fedtfattig ost på fedtfri refried, sort, pinto eller andre bønner, og top det med salsa eller fedtfri yoghurt, hvis du vil. Du kan spise dine bønner og ost på egen hånd, eller du kan bruge et salatblad til at pakke op. Vælg lavnatrium dåse bønner eller kog tørrede bønner for at reducere natriumindholdet i denne high-protein snack.

Usødet Yoghurt

Tunfisk

Tyrkiet Roll-ups

Hytteost

Bønner og fedtost ost