Hørfrø og fordøjelsesproblemer

Hørfrø er en god kilde til fiber og er ofte dømt for deres naturlige afføringsvirkninger. Flaxseed kosttilskud kan fås i mange former, hvilket kan fremme regelmæssigheden i din tarmrutine. Ukorrekt forbrug af hørfrø kan forårsage fordøjelsesproblemer.

Flaxseed er et fiberfibre, der kommer fra hørplanten. Det er meget lille, om størrelsen på en pennespids, og kan bruges enten i hele sin form eller knust. Hørfrø er også tilgængelig som pulver, mel eller vandopløselig fiberkilde. Det kan også laves til hørfrøolie. Ikke desto mindre rapporterer MayoClinic.com, at når linfrø anvendes som afføringsmiddel, er det generelt i en anden, mere fiberrig form.

Skønt dets anvendelse som afføringsmiddel til mennesker har ringe videnskabelig forskning for at bakke det op, involverer den mest almindelige brug af hørfrø sædvanlige egenskaber. Når du tager hørfrø som supplement, anbefaler universitetet i Maryland Medical Center at bruge det i sin jordform, og derefter tage mellem 1 og 2 el. Per dag. Du skal ikke bekymre dig om dine hørfrø er hele; at male hørfrø, bare køre det gennem en kaffekværn, der er renset for kaffe. Du kan også købe hørfrøplanter, som kan indeholde jordhørspulver. Ifølge UMMC kan børn også tage linfrø, selvom deres foreslåede dosis er lavere: 1 tsk. Er egnet til børn mellem 2 og 12 år. Du kan bruge hørfrø dagligt eller efter behov for forstoppelsesproblemer.

Når du bruger linfrø som afføringsmiddel, skal du drikke rigeligt med vand. Hvis du ikke drikker nok vand, mens du tager linfrø, kan du udvikle forstoppelse, hvilket sandsynligvis er det modsatte af din ønskede virkning. Derudover har det potentialet til at blokere tarmene, hvis forstoppelse bliver alvorlig nok. For nogle kan hørfrø imidlertid virke overarbejde og forårsager meget løst afføring eller endda diarré. Faktisk anbefaler MayoClinic.com folk, der har kroniske fordøjelsessygdomme, såsom irritabel tarmsyndrom eller Crohns sygdom, for at undgå hørfrø, da det kan forårsage mere irritation. Hvis du er usikker på, om et hørfrøtilskud er rigtigt for dig, skal du først diskutere brugen af ​​det med din læge.

Hørfrø er til rådighed over-the-counter. Men det betyder ikke, at det er 100 procent sikkert for alle. Ud over at undgå hørfrøbrug, hvis du allerede har visse fordøjelsesproblemer, bør du også undgå det, hvis du tager blodfortyndere eller medicin til diabetes. På grund af dens virkninger på fordøjelsesprocessen kan hørfrø også forstyrre den måde, andre lægemidler absorberes af kroppen. Derfor anbefaler UMMC at lade en time eller to passere mellem at tage linfrø og ved hjælp af andre receptpligtige lægemidler.

Flaxseed Properties

Hørfrø som afføringsmiddel

Fordøjelsesproblemer

Hørfrø og lægemiddelabsorption