Hot tubs & rygsmerter

I tusindvis af år er der i kulturer, der er så forskellige som de antikke grækere, russere og japanske, varme bade, blevet brugt til at reducere smerte, tilskynde blodgennemstrømning og cirkulation og fremme afslapning. For rygsmerter, kan et boblebad være en af ​​de få kilder til lettelse fra lammende smerter, ubehag og stivhed. Men du kan undre sig over, om det ville være værd at bruge tusindvis af dollars på et boblebad system til smerter i rygsmerter.

Årsager

Amerikanere skal ud over mere end 50 milliarder dollars hvert år kæmpe rygsmerter, ifølge National Institutes of Health faktaark om rygsmerter. Rygsmerter er også den mest almindelige årsag til savnede arbejdsdage og handicappede krav. En udbulende disk, ischias, en akut skade eller osteoporose kan alle forårsage smerter i rygsøjlen.

Nyttig varme

Læger vil ordinere fysioterapi, medicin, ultralyd og andre behandlinger, når rygsmerter rammer. Men to af de mest vitale behandlinger er is og varme. Ice, ifølge NIH, skal bruges i 48 til 72 timer, så patienter kan flytte til at anvende varme. Selvom varmepuder og hot packs er effektive, er et badestamp eller bad en effektiv måde at påføre varme på et stort område Af kroppen. Varme fungerer ved at slappe af omkring musklerne, hvilket kan reducere muskelspasmer, det udvider også blodkarrene, øger blodgennemstrømningen og fremmer heling i det skadede væv. Som National Institute of Arthritis og Musculoskeletal and Skin Diseases udtaler, opvarmer varmen også “smertefornemmelsen” – med andre ord føles det godt og giver den nødvendige nødhjælp til akutte eller kroniske rygsmerter.

Marketing Health

Hot tub-producenter sælger sikkert deres produkter direkte til rygsmerter. Den olympiske Hot Tub Co. henviser til undersøgelser offentliggjort i British Journal of Rheumatology, der viste, at patienter behandlet med spa-behandling viste mere forbedring, fra mobilitet til nedsat smerte , End en gruppe patienter, der kun er behandlet med medicin. Selskabet opfordrer endda kunderne til at modtage en recept fra deres læger for et spabad. Nogle stater vil fjerne moms på et boblebad med en lægeerklæring.

Funktioner

Hvis du køber et karbad til hydroterapi, anbefaler Hot Tub Guide dig at se nærmere på følgende funktioner: jet type, siddepladser, pumper og vandtryk og varmekontrol. Se efter jetfly, der kan placeres direkte på bagsiden, Især det område, der er i smerte. Du kan også vælge mellem en lang række jettyper, fra massagestråler, der bevæger sig frem og tilbage til whirlpool-jetfly, der koncentrerer vandtrykket i et fokuseret område. Med støbeformede plastskaller kan jetpositionen meget tilpasses i dagens badekar. Moderne glasfiberskaller har også flyttet langt ud over den gamle stilbenk. Hot tub købere søger rygsmerter lindring kan se efter lounge-stil sæder, med fuld nedsænkning og jetfly direkte placeret på nedre rygs område.

Forholdsregler

Hot tubhydroterapi er en måde at ikke kun behandle og lindre lændesmerter og andre skader på, men også for at øge omsætningen, reducere stress og fremme afslapning. Boblebadbrugere bør dog huske på nogle få enkle forholdsregler: Brug ikke et badestamp til enhver medicinsk tilstand uden at gennemgå det med en læge. Brug ikke et badestamp, hvis du tager stoffer, der kan gøre dig træt eller døsig. Endelig må du ikke overskride den frist eller den temperatur, som fabrikanten anbefaler. Ved at følge disse få enkle regler, kan din rygsmertelindring være bare en blødhed væk.