Hurtige mavefedtforbrændingsøvelser på bare en uge

Glem spot reduktion, for at reducere overskydende fedt fra din midsektion, skal du miste total kropsfedt. For at opnå dette, anbefaler eksperter generelt at spise en sund kost og forpligte sig til en ugentlig øvelsesrutine, der omfatter mindst 30 minutter moderat cardio på de fleste dage og styrketræning på to dage. Ved lidt justering af din træningsrutine kan du optimere dit vægttab og begynde at reducere mavefedt på en uge.

Forøg din hjerteintensitet

Højintensitetsintervalltræning kræver, at din krop skal arbejde hårdere, så du forbrænder flere kalorier og fremskynder dine vægttabsresultater. Ifølge forskningsresultater offentliggjort i “Medicine and Science in Sports and Exercise”, reducerer denne øvelsesteknik effektivt mavefedt. Indarbejde mindst en eller to HIIT-sessioner i din ugentlige cardio rutine. Uanset om du går jogging, cykling eller bruger en ro- eller elliptisk maskine, skal du konsekvent skifte mellem et minuts kraftige tempo og et to-minutters moderat, genopretningshastighed.

Skal-Køre Circuit Training

Circuit træning på mindst to uafbrudte dage giver dig mulighed for at nyde både kardiovaskulære og styrke fordele. Under denne type træning går du hurtigt fra en styrketræning til den næste med minimal hvile i mellem sæt. Ideelt set målrette dine store muskelgrupper for optimal muskelstimulering og kalorisk forbrænding. For eksempel udføre et sæt bænkpresser efterfulgt af et sæt cykelkremer. Fortsæt med et sæt squats, plank øvelsen, og et sæt pushups. Hvis det ønskes, indarbejde cardio øvelser i din rutine. Cyklus gennem øvelserne op til tre gange.

Inkluder abdominal øvelser

Kun abdominal øvelser vil ikke have nok effekt for at reducere mavefedt. Dette betyder dog ikke, at du ikke bør gøre disse øvelser, fordi de stadig styrker og toner musklerne under fedtet, hjælper med at forhindre skader, lette smerter i ryggen og forbedre din kropsholdning og atletisk præstation. Øvelser som crunches på en stabilitetskugle, cykel crunches, omvendt crunches og knæetryk i en kaptajns stol er let indarbejdet i en helkrops styrketræning rutine.

Se hvad du spiser

Helpguide.org anbefaler at tabe ikke mere end to pund pr. Uge. Da et pund fedt har 3.500 kalorier, skal du oprette et ugentligt underskud på 7.000 kalorier for at opnå dette. Ud over træning, kan skære kalorier fra mad være en væsentlig faktor for at opnå dette. Spise mindre portioner og bytte højt kalorieindhold, såsom chips, slik og kager, til snacks med lavt kalorieindhold, som f.eks. Veggies og frugter, kan spare dig for mange kalorier, som kan begrænse sukker, salt og trans og mættet fedtstoffer.