Hurtige vægttab planer givet til hjerte patienter før hjerteoperation

At have hjerteoperation er en vigtig procedure, der kræver stram forberedelse for at sikre det bedste resultat. Under operationen undergår din krop betydelig stress, så din læge vil bestille blodarbejde og udføre andre tests for at sikre, at dit helbred er så godt som det kunne være. Derudover bør du tage initiativ til at forbedre din kost og tabe sig inden hjerteoperation for at reducere risikoen for komplikationer og fremme en bedre opsving.

Taber sig inden hjerteoperationer kan reducere risikoen for infektion, ifølge en undersøgelse, der blev offentliggjort i maj 1998 i tidsskriftet “Cirkulation”. I undersøgelsen sammenlignede forskerne resultaterne af koronararterien bypass kirurgi mellem overvægtige og ikke-overvægtige patienter. De fandt ud af, at selv om der ikke var nogen forskel på antallet af patienter, der havde slagtilfælde eller døde, var der en øget infektionshastighed i den overvægtige gruppe. Derfor kan man tabe sig inden hjerteoperationer reducere risikoen for infektion efter operation.

Du skal reducere dine delstørrelser for effektivt at reducere vægten før hjertekirurgi. Spise mere mad vil sandsynligvis få dig til at forbruge flere kalorier, hvilket vil resultere i vægtforøgelse. Spis dine måltider på en mindre tallerken med tallerskiver for at reducere dit samlede indtag. Mindre portioner betyder færre kalorier, og en mindre plade kan hjælpe dig med at reducere dine portioner. At reducere mængden af ​​mad du spiser vil resultere i betydeligt vægttab.

Frugt og grøntsager er en kilde til vitaminer og næringsstoffer, der er nødvendige for en vellykket hjertekirurgi genopretning og også fremme vægttab. Specifikt er frugt og grøntsager lavt i kalorier og højt i fiber. Du kan spise større portioner af de fleste frugter og grøntsager og stadig tabe sig. Derudover hjælper det høje fiberindhold dig til at føle dig fuld hurtigere, hvilket får dig til at spise mindre. Sæt et mål at forbruge mindst fem portioner om dagen af ​​frugt og grøntsager for at tabe sig inden hjertekirurgi.

Komplekse kulhydrater bør være den eneste form for kulhydrater du spiser for at tabe sig inden hjerteoperationer. Komplekse kulhydrater indeholder højfiberkornet, der findes i brun ris, brune pastaer og helhvedebrød. Højfibre kulhydrater tillader en langsom fordøjelse af kulhydratet og en stabil udløsning af sukker eller glukose i din blodbane. Fordi glukose frigives langsomt, vil mindre blive opbevaret som fedt. Derfor bør du erstatte hvid ris, hvide pastaer og hvide brød med komplekse kulhydrater. Undgå simple sukkerarter, såsom bordsukker, slik, kager og søde desserter.

Undgå fede kød inden hjerteoperationer. I stedet forbruge flere fjerkræ og fisk, som indeholder mindre mættet fedt og færre kalorier. Fisk indeholder også omega-3 fedtsyrer, som er gode for hjertesundhed. Mager kød er også en god kilde til protein, som du skal hjælpe med skadet muskel og væv helbrede efter din operation. En servering af kød bør ikke være større end et kort kort.

Hjertekirurgi og vægttab

Reducer portionsstørrelser

Spis flere frugter og grøntsager

Hele Korn

Magert kød