Hvidløgsbehandling for vorter

Human papillomavirus, eller HPV, er det primære patogen, der får almindelige vorter til at manifestere på både mænds og kvinders hænder, fødder og kønorganer. HPV kan overføres via seksuel kontakt, og nogle sorter har været forbundet med livmoderhalskræft hos kvinder. Selv om der ikke findes anerkendt kur mod HPV, er hvidløg et naturligt middel, der viser antivirale egenskaber og kan reducere virulens. Genitalvorter kan have livstruende konsekvenser, så rådgivning med en sundhedspersonale anbefales, inden du starter nye behandlinger.

HPV er en af ​​mere end 50 varianter af virus, der kan føre til dannelse af vorter på menneskelig hud, men det betragtes som den mest almindelige og potentielt den farligste, som nævnt i “Professional Guide to Diseases.” National Cancer Institute konstaterer, at HPV-kønsinfektion er den mest overførte seksuelle sygdom og anerkendes som en væsentlig årsag til livmoderhalskræft, som hævder livet for mere end 4.000 amerikanske kvinder hvert år. Vorter af hænder, fødder og kønsorganer kan forårsage kløe og brændende fornemmelser, ud over at have et usømmeligt udseende. Antivirale lægemidler, vaccinationer og kirurgi er almindelige behandlingsmuligheder for HPV-infektioner, selvom nogle mennesker foretrækker naturlige lægemidler som hvidløg.

Hvidløg er blevet fortæret som mad og medicin i tusinder af år og blev anerkendt af den antikke græske læge Hippokrates som en effektiv helbredelse-alle og blodrensning. I nyere tid blev det opdaget, at hvidløgs stærke antimikrobielle egenskaber skyldes sammensatte allicin, som kan dræbe en række patogener, herunder vira, som nævnt i “Human Biochemistry and Disease.” Allicin kan dræbe et bredt spektrum af vira, herunder HPV, men i modsætning til mange antivirale lægemidler og antibiotika ødelægger det ikke de gunstige bakteriekolonier i tarmene. Andre forbindelser i hvidløg stimulerer funktioner i leveren og tyktarmen, hvilket fremmer en generel afgiftning i kroppen, hvilket er gavnligt under enhver infektion.

Rå, knuste hvidløgsfrø eller frisk hvidløgsolie kan påføres direkte på vorter af hænder, fødder eller kønsorganer for de bedste resultater. Frisk hvidløg kan forårsage stikkende og midlertidig hudirritation, men det skader ikke epithelcellerne. Ifølge “Medicinsk herbalisme: Videnskabelige principper og praksisser for plantelægemidler” omfatter almindelige anbefalinger anvendelse af hvidløg tre gange dagligt i mindst en uge, eller indtil vorten begynder at skrumpe og tørre ud. Selvom måske mere tidskrævende, kan hvidløgskagefrugter blive spist eller hvidløgskapsler kan tages oralt, hvilket gør det muligt for allicin at komme ind i blodbanen og fungere som et systemisk antiviralt middel. Lugtfri hvidløg kapsler er almindeligt tilgængelige for dem, der protesterer mod duften af ​​hvidløg.

Udover hvidløg har andre naturlægemidler også antivirale egenskaber og bruges til at bekæmpe HPV-infektion. De mest almindelige retsmidler omfatter echinacea, goldenseal root, chaparral blade, oliven blade ekstrakt, thuja leaf olie, tea tree olie og astragalus, som citeret i “The Essential Book of Herbal Medicine.”

HPV infektioner

Hvidløg som en antiviral

Bekæmpelse af vorter med hvidløg

Andre naturlige retsmidler