Hvor lang tid tager det at gå 26 miles?

Hvis ideen om at dække 26 miles til fods i en enkelt tur er tiltalende, men du kan ikke lide at løbe, er afstanden i et fart tempo en mulighed. Marathoner dækker 26,2 miles og har ofte en bank af løbere og en af ​​vandrere. De hurtigste løbere slutter typisk på lidt over to timer, mens den gennemsnitlige tid er tættere på fire timer. For vandrere er der brug for et par timer.

Pace

Alle er gået anderledes. Det afhænger delvis af dit fitnessniveau, men andre faktorer, som f.eks. Dit ben og stridlængde, vejer ind. I et stort tempo kan du gå en kilometer om 20 minutter. Dette ville tage dig lidt over 8,5 timer at gå 26 miles. Walking en 15-minutters mile du ville færdiggøre 26 miles i 6,5 timer, og gå en 13-minutters mile ville lade dig afslutte i lidt over 5,5 timer. Din ideelle tempo er en, du kan holde op for hele afstanden, ikke kun de første par miles.

Bedste tempo vs marathon tempo

For at finde dit bedste tempo, gå en kilometer og tjek din hjertefrekvens for at sikre, at den er øverst i din målzone. Skub dig selv til at gå så hurtigt som muligt uden at løbe eller blive så vild, at du ikke kan fortsætte en samtale. Du kan blive imponeret over hvor hurtigt du kan gå en kilometer, men du bliver ikke for begejstret. Langtliggende vandrere har en tendens til at gå et til to gange langsommere pr. Kilometer for at sikre, at de beholder energien til afslutning. Så efter at du har fundet dit bedste tempo, sænk dit tempo lidt, når du træner i en 26-mile gåtur.

Uddannelse

Træning til en marathon gåtur betyder at tage mindst tre til fire måneders lange pacede vandreture. Efter at have fundet din marathon tempo, gå i den hastighed – eller lidt langsommere – i ca 10 miles at starte. Tag et par dage med træning for at lade din krop komme sig, så gå seks miles to gange i løbet af den første uge, og tag mindst en dag i mellem. Begynd at øge den afstand du går på den første træningsdag i hver uge, og gå op til 12 miles. Tilføj til dine andre gådage også, går op til otte miles. Bygning i flere dage med at gå kan hjælpe med at øge din udholdenhed, men hold dem kortere, som f.eks. Tre miles, så du ikke overbelaster dine muskler. Hvis du tager mindst en eller to dage fra træning hver uge, giver dine muskler tid til at komme sig, mens du fortsætter med at tilføje afstand, indtil du går 20 miles på den første træningsdag, otte miles på sekundære dage og tre til fire miles på korte dage. At skære disse afstande i halvdelen af ​​de to uger før løbet lader din krop gemme nogle kulhydrater, du skal bruge til maratondagen.

Brændstof

For at holde jeres personlige bedste maratonhastighed i 26 miles, skal du give din krop den rigtige form for brændstof. I løbet af ugen før løbet kører du måltider højt i protein og kulhydrater for at hjælpe din krop med at opbygge en reserve. Om morgenen på din 26-mile gåtur skal du spise en stor morgenmad med enkle kulhydrater med lidt protein mindst to timer, før du starter gangen. Tænk frugt, bagels, korn, fedtfattig ost, jordnøddesmør eller en frugt smoothie. Hold dig væk fra fedtholdige fødevarer, der kan forstyrre din mave. Efter morgenmaden drikker du rigeligt med vand og sportsdrikke og planlægger at drikke mindst 8 ounce væske for hver kilometer du går i løbet af marathonet.