Hvor mange kalorier brændes cykling i 30 minutter?

At finde tid til en daglig cykeltur vil ikke bare give frisk luft og ensomhed, men det kan også spille en rolle i dit generelle helbred. Cykling er en af ​​de hurtigste måder du kan forbrænde kalorier, bemærker Harvard Health Publications. Din pedalhastighed bestemmer din kalorieforbrænding, men en 30 minutters kørsel brænder flere hundrede kalorier.

Hurtig kalorieforbrænding

Cykling med en hastighed mellem 12 og 14 mph hjælper en 175 pund person brænder omkring 346 kalorier, ifølge HealthStatus. Den samme person brænder omkring 420 kalorier i 30 minutters træk i et tempo på 14 til 16 mph. Hvis du ikke er interesseret i at cykle på vejen, skift din cykel til en mountainbike. I 30 minutter med mountainbike, brænder en 175 pund person omkring 336 kalorier. I gymnastiksalen brænder den samme person omkring 451 kalorier, der pedaler en stationær cykel i et kraftigt tempo.

Pedaling til et sundere organ

Ridning af din cykel er en effektiv måde at forbedre dit generelle helbred på. Som en svage sport vil cykling ikke føre til ledsmerter, da du forbrænder kalorier, bygger muskler og styrker din krop. Denne aktivitet forbedrer også din kardiovaskulære sundhed, mobilitet og knoglestyrke, samtidig med at du reducerer stresset.