Hvordan kan en teenager tabe 20 pund?

Hvis din teenager vil miste 20 lbs., Skal du først tjekke med sin læge. Hvis hendes læge er enig i at tabe sig er passende, kan din teenage bruge bestemte strategier til at tabe den vægt, hun ønsker. Små, bevidste ændringer vil hjælpe hende med at skabe et kalorieunderskud og blive mere aktiv i løbet af dagen. Hun skulle planlægge at tabe 1 til 2 kg. Per uge.

Små måltider

Hvis din teenager er vant til at spise store måltider, hjælper han med at reducere sin kaloriindtagelse uden at være sulten ved at spise fem til seks små måltider fordelt jævnt i løbet af dagen. Et eksempel på en sund morgenmad er en kop yoghurt og et stykke frugt, efterfulgt af en sandwich og nogle friske grøntsager til frokost, ifølge FamilyDoctor.org. Lær din teenage for ikke at springe over måltider, da overhaling af et måltid kan få ham til at spise for meget senere på dagen. Planlæg dine måltider på forhånd.

Fedt og sukker

At miste 20 kg., Bør din teenager lære at læse de næringsmæssige etiketter af de fødevarer, hun spiser for at bestemme fedt og sukkerindhold. Hun bør ikke spise mad, der indeholder transfedt eller store mængder sukker. Hjælpe hende med gode valg ved at følge Vægtkontrolinformationsnets retningslinjer for at spise grøntsager, frugter, fuldkorn og fedtfri eller fedtfattig mejeriprodukter. Hun bør også spise proteinrige fødevarer som bønner, kyllinger og nødder. De fleste fastfood måltider er højt i fedt, og hun bør undgå at spise dem helt.

drikkevarer

Opmuntre din teenage til at drikke vand hele dagen og undgå sukkerfyldte, kalorieindholdede drikkevarer. Den gennemsnitlige amerikanske drikker næsten 90.000 kalorier om året med saft og læskedrikke, ifølge “Reader’s Digest”. Undgå drikkevarer, der ikke tilfredsstiller hans sult, vil spare ham hundredvis af kalorier om ugen. Disse kalorier, der reddes, vil hjælpe ham med at skabe et kalorieunderskud og gøre det muligt for ham at opfylde sit vægttabs mål hurtigere.

Livsstilsændringer

I sin bog, “The Ultimate Weight Solution for Teens”, opmuntrer forfatter Jay McGraw teenagere til at lave hverdagslivets ændringer ved at reducere mængden af ​​tv, de ser, bruge mere tid udendørs og omringe sig selv med folk, der støtter deres nye valg. Opmuntre din teenager til at gøre gradvise livsstilsændringer for at holde hende motiveret og begejstret for at tabe sig.

Dyrke motion

Teenagere har brug for omkring 60 minutters fysisk aktivitet om dagen, men det betyder ikke nødvendigvis 60 faste minutter på en strækning, ifølge vægtstyringsinformationsnetværket. Din teenager kan bryde sin øvelse i mindre stykker hele dagen. Hvis han ikke er interesseret i at deltage i sport, opfordre han til at tage ture, ride på cykel eller inline skate. Involver hele familien ved at tilmelde dig et sjovt løb og træne sammen.