Hvordan skal mænds cykel shorts formode at passe?

Hvis du er en cykelbegynder, kan et par lange cykelture i dit gade tøj gøre polstret cykel shorts synes temmelig lokkende. Cykel shorts er designet til at give ekstra komfort og forhindre udslæt, chafing og sadelssår, så du kan fokusere på din tur, snarere end din ømme bagved. Men som cykler vokser i popularitet, øges valgene. Du kan finde dig selv stående i sportsforretningen, forvirret om cykling kort pasform og stil. Den type cyklist du er, vil diktere hvilke shorts der passer bedst til dig.

Hvad er specielt

Cykel shorts er strammere end almindelige shorts og lavet af elastiske materialer for at muliggøre fri bevægelighed. Tekstilerne vækker fugtighed for at holde din hud tør. Polstret skridt linjer absorbere støtens indvirkning på vejen. Cykel shorts er generelt slidt uden undertøj. Hvis du ikke vil have nogen til at se dig i så tætte shorts, kan du bære din cykel shorts som undertøj og trække et par baggy shorts over dem.

Varmeskind Pads

Tilbage i 1970’erne blev skindlæderpuder syet ind i skridtet på cykel shorts for at dæmpe og absorbere slag. Nyere syntetiske materialer er nu brugt, men navnet “gemme” sidder fast. Dagens skindpude kommer i flere tykkelser og forskellige former. Både mænds og kvinders cykel shorts indeholder skindpude, selvom mænd er skræddersyet til at beskytte den mandlige anatomi. Nye ryttere og dem, der cykler lange afstande, kan sætte pris på dæmpningen af ​​et tykkere skum eller gelpude. Erfarne cyklister foretrækker måske den knap-der-følelse af en tynd pude. Triathlon konkurrenter favoriserer tyndere pads, da de løber, ride og svømme i samme par shorts. Væskeklodser er konstrueret til at forblive tørre og bliver undertiden behandlet med antibakteriel opløsning for at forhindre bakterier. Puderne er maskinvaskbare. Du ønsker måske at smøre noget smøremiddel eller anti-chafe creme på din skind til glattere ridning.

Road Bike Shorts

Shorts til road biking har normalt panelkonstruktion med seks eller otte paneler designet til at give dig en behagelig pasform. Disse shorts er normalt lavet af stretchy spandex og er så formfitting, at skindpadden er let synlig. Denne stramme pasform holder dine shorts på plads, hvilket hjælper med at forhindre chafing. Det reducerer også vindmotstanden og forbedrer effektiviteten af ​​din pedaling. Sørg for, at benene på dine shorts er lange nok, så hvis de kører lidt op, risikerer du ikke overeksponering. Du vil have dem til at passe tæt, men ikke at føle, at du mister omsætning til dine ben. Du kan vælge mellem en række forskellige stofvægte afhængigt af din personlige præference. Bib shorts ligner cykel korte overall, med stropper kommer op over dine skuldre. Dette undgår elastik omkring taljen til folk, der ikke kan lide den følelse. Hvis du trækker en trøje over dine bib shorts, ser det ud til at du har vanlige cykel shorts.

Mountain Bike Shorts

Også kaldet baggies, mountainbike shorts har en løsere pasform. Disse har en indre cykel kort komplet med polstret liner og et ydre lag, der ligner mere almindelig shorts, herunder lommer. I stedet for elastik kan midjebåndet knap eller snappe lukket. Det indre lag af dine mountainbike shorts skal føle sig ret stramt, men det ydre lag skal ikke. Der er også mountainbike specifikke bib shorts. Disse shorts er tilgængelige med en high-end stødpude og en let, pungagtig shell.