Hvordan stikker jeg forskrællede hvidløgsklyven?

Hvidløg kan forbedre alle slags retter og har nogle sundhedsmæssige fordele. En hvidløgsrig kost hjælper med at øge din krops produktion af antioxidantforbindelser og kan nedsætte risikoen for hjertesygdomme og visse kræftformer, noter “The New York Times.” Stegende hvidløgstemperaturer giver en intens smag og gør den let at sprede. Det betyder at du kan sprede det på brød. Eller tilsæt den stegte hvidløg til kød, fjerkræ, fisk, grøntsager og urtepasta, hvor den mindre intense smag ikke vil overmanne andre smagsoplevelser. Mens hele hvidløg pærer ofte steges unpeeled, er det endnu nemmere at stege og arbejde med forskrællede individuelle nelliker.

Ovnen opvarmes til 375 grader Fahrenheit. Giv ovnen mindst 20 minutter for at nå denne temperatur.

Læg et bageplade med aluminiumsfolie. Placer de skrællede hvidløgskage i midten af ​​folien. Drys en let belægning af madolie over fedterne.

Stænk salt på frisk og frisk krakket sort peber til smag for at forbedre smagen. Sæt hvidløgsklyven til smag med urter og krydderier, hvis du vil. Til spark, tilsæt lidt cayenne eller chipotle peberpulver, Cajun krydderier eller karrypulver. Tørret oregano, marjoram, timian, rosmarin, dragon eller basilikum fungerer også godt. Vælg krydderier for at supplere den mad, du bruger den ristede hvidløg med.

Fold folien op omkring haugen af ​​nelliker og forsegl den tæt lukket omkring dem. Dette låses i damp under madlavning for at blødgøre dem.

Sæt bagepladen i ovnen og steg hvidløgene i 45 til 60 minutter. Tilberedningstiden varierer med størrelsen og antallet af fedter, men du skal tilberede dem, indtil de er bløde og let mosede.