Ingefær til lavere kolesterol

Hvis du har højt kolesterol, kan en plante rhizom, der almindeligvis anvendes som madlavning krydderi, hjælpe med at sænke det. Ginger er blevet brugt som et middel mod hovedpine, kvalme, opkastning, bevægelsessyge og gigt. Ingefær kan reducere inflammation, og det kan være, hvorfor nogle forskere synes det er gavnligt for dit hjerte og sænker højt kolesteroltal. Flere undersøgelser er nødvendige for at bevise dette.

Begrænsning af disse lipider

Forskere fra en undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet “Mad og Funktion” i 2013 fastslår, at den mekanisme, hvormed ingefær kan sænke kolesterol, forstås godt af forskere og andre forskere. De forklarer, at ingefær aktiverer et enzym, der øger din krops brug af kolesterol og sænker det. Flere undersøgelser viser, at ingefær kan nedsætte eksperimentelt induceret højt kolesterol hos dyr, men der er brug for flere undersøgelser af ingefærs virkning på mennesker med højt kolesterol, før stoffet kan udrådes som behandling for højt kolesteroltal.

Ud med det dårlige, med det gode

I en undersøgelse offentliggjort i “Saudi Medical Journal” i 2008 splittede forskere personer med højt kolesterol i to grupper og gav en gruppe 3 gram ingefær dagligt opdelt i tre 1 gram kapsler. De gav den anden gruppe laktose kapsler i stedet. Ved udgangen af ​​45 dage havde begge grupper lavere total og “dårligt” kolesterol sammen med højere “godt” kolesterol. Ginger-gruppen oplevede en signifikant større forandring, hvilket tyder på, at ingefær kan sænke kolesterolet dårlig kolesterol og øge godt kolesterol.

Brug Ginger

Ginger er tilgængelig i mange former, herunder frisk eller tørret ingefærrot og ingefær olie, ekstrakt og kapsler. Lav gingerte ved kogning skåret eller pummeled frisk ingefærrode i 10 til 20 minutter, og spænd derefter ingefæren og drik vandet som te. Brug ingefær som krydderi i opskrifter som bageriprodukter, supper, fjerkræ og fisk. Vælg frisk ingefær i produktafdelingen, der er fast med en krydret duft og har glat hud uden revner.

Hvor meget er sikkert

Madlavning med ingefær er sikkert for de fleste mennesker, men tjek med din læge, især hvis du har en sundhedsmæssige tilstand, eller hvis du vil tage et gingertilskud. Hvis du ikke har højt kolesterol, skal du sandsynligvis ikke begynde at tage ingefær dagligt for at sænke dit kolesterol. Ginger kan forstyrre nogle medicin eller forårsage uønskede effekter, hvis du tager for meget. Når du beslutter dig for at tage et tillæg, anbefaler University of Maryland Medical Center, at du ikke spiser mere end 4 gram ingefær eller 2 teskefulde pulveriseret. Gravide kvinder bør ikke forbruge mere end 1 gram – 1/2 tsk pulveriseret – af ingefær om dagen. Læs etiketter, hvis du tager et gingertilskud, såsom en kapselform af ingefær.