Kører eller spiller basketball brænde flere kalorier?

Hvis du er ivrig efter at få motion, og et antal af dine venner føler det samme, tag en basketball og gå til nærmeste domstol for et afhentningsspil. Denne aktivitet kan brænde hundredvis af kalorier, selv om det ikke er praktisk, hvis du ikke kan samle nok venner til et spil. Hvis du er høj på motion ambition men lavt på venner, snøre dine sko op og gå til nærmeste løbehjul for at få en høj kalorieforbrænding.

Pounding Pavement

Running, forudsat at du opretholder et hurtigt tempo, giver en af ​​de hurtigste kalorieforbrændinger af enhver øvelse. En 190 pund person, der kører i en time ved 5 mph brænder 690 kalorier, noterer sig Wisconsin Department of Health and Family Services. Forøgelse af tempoet til kun 5,2 mph skaber en forbrænding på 776 kalorier pr. Time. Hvis en 190 pund person kan opretholde et løbende tempo på 6,7 mph i 60 minutter, vil han brænde 949 kalorier.

Dribble, skyde og brænde kalorier

Selv om dit sind kan være fokuseret på bolden, mens du dribler rundt om basketballbanen, hjælper denne sport dig med at forbrænde kalorier. Ifølge data fra Wisconsin Department of Health and Family Services brænder en 190 pund person 690 kalorier i løbet af et 60 minutters basketballspil. Den samme person forbrænder 388 kalorier i en time med skydebånd og 518 kalorier i en time at spille basketball i et uformelt tempo.

Styrker din krop og sind

Basketballens hurtige kalorieforbrænding gør det til en værdifuld øvelse, uanset om din træningsprioritet er at tabe sig eller bare undgå at pakke på nogle få pund. Denne sport noterer sig Better Health Channel, kan øge din udholdenhed, forbedre din koordinering, opbygge muskler og give følelsesmæssige fordele, såsom at forbedre din koncentration. Basketball er ideel til dem, der nyder at udøve med andre, men det kan give en nyttig kalorieforbrænding, selv når du tager skud alene.

Kør mod bedre sundhed

Selvom løb ikke behøver at være en ensom aktivitet, behøver du ikke at samle andre for at høste fordelene ved denne øvelse. Kørsel øger din kardiovaskulære kapacitet, bygger stærkere knogler og muskler og kan være en simpel måde at opretholde en sund fysik på. Hvis du ikke er i stand til at løbe, skal du ikke vige væk fra at gå. Selvom walking ikke brænder kalorier så hurtigt som at løbe, rapporterer University of Rochester Medical Center, at gå stadig forbedrer dit helbred.