Kører en cykel mere fedt end jogging?

I din søgen efter fedtforbrænding har du allerede trukket dig tilbage til at gøre mere aerob træning i dine træningsprogrammer, men du ved ikke, hvilken kardioaktivitet der vil brænde mere fedt. Du nyder jogging, men det er sket for dig, at måske at cykle ville være mere effektiv til at maksimere dit stofskiftes fedtforbrændingsevne. Når det drejer sig om at sammenligne cykling med jogging, er der mere end blot en faktor, der kan bestemme hvilken aktivitet der er mere effektiv.

Generelt

Du skal forbrænde kalorier for at forbrænde fedt, og om du gør det på en tredemølle eller nyd at turere din lokale greenway, brænder jogging mere end at cykle. Ifølge American Council on Exercise vil en person, der vejer 140 pounds, forbrænde 10,8 kalorier pr. Minut mens jogging, men vil kun brænde 6,4 kalorier pr. Minut på cykel. Hvor mange kalorier pr. Minut du brænder afhænger af, hvad du vejer og hvor meget indsats du lægger i aktiviteten, men generelt er jogging lidt mere effektiv ved brændende fedt og kalorier.

Burn-Zone Myth

Uanset om du vælger cykelture eller jogging, indendørs på udstyr eller udendørs i frisk luft, hvordan træner du, påvirker fedtforbrændingen. I sin artikel for IDEA Health and Fitness, Jason Karp, der har en doktorgrad i motion fysiologi, debunks ideen om jogging eller cykling i en “fedt brændende zone.” Karp siger, at folk typisk bruger mere fedt end kulhydrater til brændstof under lavintensiv træning, men bemærker, at brænding af flere kalorier af en hvilken som helst type med højere intensitet vil resultere i mere fedt tab. Udgifter til mere energi i en 30-minutters cykling eller jogging træning er for eksempel mere effektiv end at træne i moderat tempo i et forsøg på at kontrollere at procentdelen af ​​energi, som kommer fra fedt.

Calorie Factor

Du kan jogge dit hjerte ud eller tilbringe timer på din cykel, men hvis du følger din øvelse op med en cheeseburger og en fuldfedt milkshake, er du usandsynligt at se noget fedtindhold. Det er fordi at tabe fedt afhænger af at bruge flere kalorier, end du tager i. Hvis du er seriøs med at bruge cykelture eller jogging som et middel til at brænde fedt, skal du arbejde hårdt nok til at brænde et stort antal kalorier og samtidig , Skære ned på antallet af kalorier du tager i.

Maksimer brænding

Overvej at udføre cykelture eller jogge i en interval træning træning for at maksimere mængden af ​​fedt du brænder. I deres 2003 bog “Athletic Abs” forklarede Scott Cole og Thomas Seabourne, at intervalltræning forbrænder flere kalorier end vedvarende aerob aktivitet, fordi det næsten er som forvirringstræning. Din krop ved ikke, hvad du kan forvente af din træning, så det opbevarer ikke fedt i forventning. Derudover brænder intervalltræning flere kalorier, fordi det stimulerer hurtige trækfibre. Forbedre din fedtforbrænding under jogging ved sprinting i to minutter og sænk derefter til en jog i et minut, og fortsæt med at skifte disse intervaller 10 gange for en 30-minutters træning. Eller øg mængden af ​​fedt, der brændes, mens du cykler på samme måde, hvilket øger hastigheden til dit maksimale tempo i to minutter, sænker for et minuts genoprettelsesinterval og fortsætter med at skifte i 30 minutter.