Nældefeber på mit ansigt

Hives er bump, der overflade og spredes over din krop. Hives på ansigtet er mere fremtrædende, da de er sværere at skjule. Alligevel er bivirkninger ikke så tilbøjelige til at forekomme i dit ansigt, da de er på andre dele af din krop. Denne type hudtilstand er kun midlertidig, men det er muligt at forebygge gentagelse af biprodukter, hvis du kender de bagvedliggende årsager.

Symptomer

Hives er præget af røde eller lyserøde humle på huden. KidsHealth forklarer, at elveblader varierer i størrelse, der spænder fra en mygebit til størrelsen af ​​en tallerken. Facial nældefeber tendens til at være mindre, men de kan forekomme i flere grupper. Ifølge Ask Dr. Sears.com spredte biprodukter sig hurtigt. Bortset fra deres fysiske udseende kan elveblære brænde, kløe og stikke.

Årsager

Selvom elveblader i ansigtet ofte er forbundet med fødevareallergi, er dette ikke den eneste årsag til elveblest. Årsager til ansigtsløshed er mange, og varierer blandt enkeltpersoner. De mest almindelige årsager til elveblest er allergier over for medicin, bugsebid og visse fødevarer. KidsHealth rapporterer, at andre årsager til elveblest er virusinfektioner, følelsesmæssig stress, den pludselige eksponering for kolde temperaturer, solens eksponering og motion.

Forekomst

Ifølge KidsHealth vil op til 25 procent af mennesker få knusler mindst én gang i deres levetid. Den høje forekomst af elveblest er, fordi der findes mange forskellige årsager til elveblest. Selvom elveblader er almindelige, forekommer de sjældent i ansigtet. Faktisk forældres sundhed ressource Ask Dr. Sears.com bemærker, at elveblest er mest almindelige på maven, brystet og ryggen. De kan starte i et område af kroppen, forsvinde og så dukke op på en anden kropsdel. Hives på ansigtet og enhver anden kropsdel ​​kan vare op til to dage.

Forebyggelse / Solution

Hives har tendens til at forsvinde alene. I tilfælde af tilbagevendende nældefeber anbefaler KidsHealth at du ser en læge for at bestemme årsagen til nældefeber. For eksempel, hvis allergier forårsager ansigtsfeber, kan en immunolog bestemme specifikt hvilken type allergen der udløses gennem blod og hudprøvning. Når årsagen er bestemt, kan du undgå udløseren, når det er muligt, for at forhindre forekomsten af ​​elveblest. Ifølge Spørg Dr. Sears.com kan du tage en histaminblokerende over-the-counter kløe-relief medicin som Benadryl for at hjælpe med at lindre kløe forbundet med elveblest. Brug dog ikke Benadryl til at forhindre udbrud af fremtidige bikupræt.

Overvejelser

I de fleste tilfælde er den langsigtede behandling af ansigtsfeber unødvendig, da de vil gå væk alene efter at reaktionen har kørt sin kurs. En alvorlig reaktion kan dog ledsage biprodukter, der kræver akut medicinsk behandling. Spørg Dr. Sears.com bemærker, at symptomer på en alvorlig allergisk reaktion omfatter hvæsende vejrtrækning, hævelse i halsen, vejrtrækningsbesvær, opkastning, bleghed i huden og besvimelse. Overvej også medicinsk behandling, hvis bivirkninger i ansigtet vedvarer i mere end en uge.