Øvelser til hamstring syndrom

Hamstring syndrom opstår, når du klemmer en sciatic nerve, der fester til dine hamstrings, normalt i hofteområdet. Nerven kan modtage tryk fra væv eller fra en knogle. Sygdommen er ikke almindelig, men du har større risiko, hvis du spiller en sport, der indebærer at hoppe, sprint, forhindrer eller sparker. Du kan føle smerte overalt i hamstringområdet, selv når du sidder. Du kan også opleve følelsesløshed i underbenet eller din fod. Se din læge, hvis du har vedvarende hamstring smerte og følg derefter din læge eller terapeut instruktioner, når du genvinder et problem som hamstring syndrom.

Årsager til hamstring syndrom

Blandt de potentielle årsager til hamstring syndrom er dislocated hvirvler, som kan være forårsaget af en skade. Du har også større risiko for hamstring syndrom, hvis dine hamstrings er svage eller stramme. Det første skridt i forebyggelse af sygdommen er derfor at varme op og strække sig før nogen træning eller atletisk aktivitet. Varm op med fem til 10 minutter lys aerob træning. Udfør også dynamiske strækninger, som for- og baglæns ligebenet sving.

Forebyggende øvelser

Hvis du ikke har en strukturel abnormitet, kan du muligvis forhindre hamstringssyndrom. Florida’s Memorial Healthcare System anbefaler, at du opretholder stærke hamstrings for at undgå hamstring syndrom. Effektive hamstring øvelser omfatter stive ben dødlifter, liggende ben krøller med en kabel maskine og barbell squats udføres med dine fødder spredere bredere end skulderbredde fra hinanden.

Forebyggende strækninger

Gør statiske strækninger efter træning for at forbedre din fleksibilitet som en anden foranstaltning for at forhindre hamstring syndrom. Fra en stående position, for eksempel, forlæng dit ben fremad og sæt hælen på en bænk eller et lignende hævet objekt. Læn dig langsomt frem fra taljen, indtil du føler stretchen i lårets bagside. Hold strækningen i 30 sekunder og gentag den derefter på det modsatte ben.

rehabbing

Hvis du er diagnosticeret med hamstring syndrom, vil din sundhedspersonale sandsynligvis foreskrive en række strækninger for at forbedre din fleksibilitet og bevægelsesområde. I en typisk hamstring strækker du dit ben, lås dit knæ og anvende en slags modstand, der strækker musklerne. Du kan også blive bedt om at udføre mobiliseringsøvelser for at frigøre den nervøse nervesystem, uanset hvad der knytter nerven. For at starte, sidde på en hævet overflade, forlæng et ben frem og bøj din ankel for at forsøge at løsne nerverne fra fælden. Få specifikke anvisninger fra din læge eller terapeut. Sørg for at følge disse instruktioner til brevet.