Sjove aktiviteter for unge piger

Hvis du ikke vil høre “Jeg keder mig” eller et barns døde tavshed kommer ind i noget ukendt ondskab, har du bedre et arsenal af sjove aktiviteter for at holde din lille pige beskæftiget og underholdt. Afhængigt af din tidsramme og leveringstilgængelighed er du sikker på at finde noget, der kan gnistrere sin interesse. Du ved aldrig – du kan finde et nyt spil, som du både kan lide at spille.

Kombiner lidt samvær for din lille dame og et par af hendes venner – ægte, uklar eller make-believe. Vælg et tema, som en bamse picnic eller dukke te parti. Lad din datter hjælpe dig med at lave nogle spiselige godbidder til festen. Bed hende om at hjælpe med at blande dejen til kager, rør lidt sammen eller arrangér kager på en plade. Hun kan sætte bordet eller strække tæppet, før hun samler sine gæster. Hvis du vil gøre dette til en længere aktivitet, skal du dekorere nogle invitationer til festen og aflevere dem.

For et barn er få aktiviteter så specielle og vigtige end at bruge en kvalitet én-til-en gang med en forælder. Hvis du er en mor, gør det sjovt og gør nogle girlie ting med din lille pige. Mal dit barns negle og tånegle med ugiftigt, børnevenligt neglelak. Stil hendes hår med et smukt eller dumt ‘gør. Træk nogle allergivenlige makeup og giv hende en makeover. Hvis du føler dig modig, lad hende gøre det samme for dig. For far, vis hende hvordan hun laver sit første hemmelige klubhus med stole, puder og lagner, eller tag hende til biblioteket for hendes næste litterære eventyr.

Undgå at undervurdere kraften i en kasse med påklædnings tøj – din datter kan forsøge på flere tøj i løbet af en eftermiddag og stadig blive underholdt. Gamle Halloween kostumer, prinsesse kjoler, dine gamle kjoler, halskæder og clip-on øreringe fungerer godt til dette formål. Ikke alene er denne aktivitet spændende, den fremmer også dig lille piges fantasi, kreativitet, sprogfærdigheder, social-følelsesmæssige færdigheder og spontan leg.

Sid dig ned og lav nogle kunst og håndværk sammen med din datter. Lav nogle sokdukker ud af gamle sokker, pompoms, googly øjne og ikke-giftige håndværk lim. De to af jer kan lave nogle halskæder med snørebånd eller garn og store ponyperler eller pennepasta. Tilbyde hende noget kunstpapir, og de to af dig kan tegne billeder til hinanden eller endda af hinanden. For en hurtig, improviseret time-filler, har en kasse med kunst og håndværk forsyninger stashed uden for rækkevidde et sted i dit hus, så du kan gribe det, når du har brug for det.

Eftermiddag Fest

En-til-en-tid

Klæde sig ud

Få kreativitet