Urter til at skrumpe hæmorider

Hæmorider, også kendt som bunker, opstår, når vener og væv i endetarm og anus bliver hævede og betændt. Hvis du har hæmorider, kan du opleve smerte, blødning og kløe omkring din anus. Hæmorider kan udvikle sig under graviditet eller ved langvarige udbrud af diarré eller forstoppelse, fedme og anstrengte tarmbevægelser. Urter kan hjælpe med at reducere hæmorider og lindre smerten og betændelsen. Kontakt en sundhedsudbyder, inden du starter behandling med urte for hæmorider.

Herbal Actions

Urter skal virke på væv og blodkar for at skrumpe hæmorider. Nogle urter til hæmorider har antiinflammatoriske handlinger, der påvirker kroppens reaktion på vævsskade og reducerer hævelse internt og eksternt. Astringent urter kan hjælpe med at reducere blødning og stramme beskadigede væv. Rådfør dig med en vidende praktiserende læge for instruktioner om brug og dosering.

Heste kastanje

Hestekastanje, eller Aesculus hippocastanum, er et løvtræ med pink-spotted hvide blomster og store frø. Traditionelle healere bruger frøene til at tone blodkar og til at behandle hæmorider og åreknuder. De aktive ingredienser omfatter saponiner og tanniner, og frøene har antiinflammatoriske og astringerende egenskaber. I deres 2000 bog anbefaler “The Herbal Drugstore”, Dr. Linda B. White og lægeplanteeksperten Steven Foster, at drikke hestekastanje og tinktur, og også anvende den afkølede te som en aktuel komprimering på hævet væv. Lav en te ved at simre en teskefuld tørrede frø i en kop vand i 15 minutter, afkøles og brug. Kombiner ikke denne urt med antikoagulant medicin.

Witch Hazel

Witch Hazel, eller Hamamelis virginiana, er hjemmehørende i Nordamerika og et traditionelt middel til hæmorider og andre venøse lidelser. Bladene og barken er rige på tanniner, som har astringerende og anti-hemorrhoidale aktiviteter. Klinisk herbalist David Hoffmann, i sin bog fra 2003, “Medical Herbalism: Science and Practice of Herbal Medicine”, foreslår at anvende en blanding af 80 ml destilleret heksebaseret og 10 ml hestekastanje-tinktur eksternt efter afføring. Reducer mængden af ​​heksehassel, hvis din hud bliver irriteret.

Egetræ

Eg, eller Quercus spp., Er et stort løvfældende træ med kraftige astringerende, antiseptiske og antiinflammatoriske handlinger. Herbalists bruger bark til at behandle hæmorider og diarré. Aktive komponenter omfatter ellagitanniner, catechiner og proanthocyanidiner, og du kan bruge urten internt eller eksternt. Herbalist David Hoffmann råder over at bruge afkog af barken som enema for hæmorider. Forbered en afkogning ved kogning af en teskefuld af barken i en kop vand i 15 minutter, afkølet og brug. Du kan også anvende kompresser gennemblødt i et afkølet afkog eksternt. Brug ikke denne urt hvis du har forstoppelse.