Urtete til stive led

Inflammation får leddene til at føle sig stive, især første om morgenen. Antiinflammatorisk medicin er som regel den første forsvarslinje, men mange mennesker viser interesse for naturlægemidler, der hjælper med at håndtere fælles problemer. At lave te er en af ​​de mest almindelige måder at tage urtemedicin på, og nogle urter indeholder antiinflammatoriske stoffer. Kontakt altid din sundhedspleje, inden du lægger urtemedicin til din behandling.

Stivhed i leddene er et klassisk symptom på leddegigt. Stivhed efter træning er for eksempel typisk for slidgigt. Diskuter dine symptomer med din læge for at hjælpe ham eller hende, om du har arthritis eller ej, hvilken type du har. Forskellige typer kan reagere på forskellige urter. Søg vejledning fra en holistisk eller naturopatisk læge udover – ikke i stedet for – din praktiserende læge, hvis du planlægger at bruge naturlægemidler. De fleste undersøgelser af urter bruger ekstrakter, så du skal have vejledning om, hvilken dosis du har brug for til at lave te. Din ND vil give vejledning om dosering og overvåge dig for komplikationer. Fordi urter har bioaktive kemikalier, der påvirker kroppen, kan de forårsage bivirkninger og kan ikke være sikkert for alle.

Indisk røgelse, botanisk kendt som Boswellia serrata, er en urt, der især anvendes til antiinflammatoriske og anti-arthritiske formål. Forskere fandt Boswellia effektivt hos patienter med slidgigt, ifølge en undersøgelse med 30 frivillige, der optrådte i januar 2003 udgaven af ​​tidsskriftet “Phytomedicine.” Forfatterne hævder, at det også kan give fordele for andre typer af arthritis. Mindre gastrointestinale bivirkninger forekom. Kommerciel te er let tilgængelig, eller du kan lave te fra roden eller bladene, der er tilgængelig på plantelagre.

Sammenlignet med en placebo resulterede ingefær i betydelige forbedringer i smerte og stivhed hos personer med slidgigt, ifølge en undersøgelse, der blev offentliggjort i november 2001 udgaven af ​​tidsskriftet “Arthritis og Reumatisme”. Forsøget involverede 247 patienter med en diagnose af slidgigt, der tog ingefær eller placebo i seks uger. Ginger gruppen rapporterede mindre knæ smerter og stivhed ved stående og gå. Forfatterne rapporterede milde gastrointestinale bivirkninger i gruppen, der tog ingefær, men hævdede at ingefær har en god sikkerhedsprofil.

Urten Uncaria tomentosa, der almindeligvis er kendt som kattens klo, har antiinflammatoriske egenskaber, ifølge Arthritis Foundation. Det undertrykker også inflammatoriske proteiner involveret i reumatoid arthritis kendt som tumor nekrose faktorer. Kattens klo kan hjælpe med at lindre hævelse og lette ledstivheden. Fordi andre relaterede planter deler navnet på “kattens klo”, skal du sørge for at kigge efter Uncaria tomentosa, når du køber kommercielle teposer eller frisk eller tørret rod til at lave te.

Fælles Stivhed og Brug af Urter

Boswellia Serrata Tea

Ginger Tea

Cat’s Claw Tea