Varm og kold pakning terapi

Varme og kulde terapi er tænkt at være mere effektiv end over-the-counter medicin af mange smerte sufferers. Det repræsenterer et levedygtigt valg i ikke-medicinske smertelindring. Ifølge American Pain Society, lever næsten 10 procent af amerikanerne med kroniske smerter, der ikke er forårsaget af kræft. Hvis du falder ind i den procentdel, eller hvis du har lidt midlertidig skade, kan du købe en stor, bøjelig gelpakke, der kan bruges til varme eller kolde kompresser.

Indikationer

Midlertidige medicinske tilstande, der reagerer godt på varme- og kold terapi, omfatter muskelstammer, fugtsprøjter og enhver skade, der forårsager synlig hævelse eller indre smerter. Sårhed induceret af graviditet eller bærende børn kan også behandles med hot packs.; Kroniske fysiske lidelser kan lettet med varme eller kolde applikationer, når smerter blusser. Disse omfatter slidgigt, migræne, sportsskader, gentagne bevægelsessyndromer, fibromyalgi og tilstande, der forårsager rygsmerter. Kræftpatienter kan også finde lokal smertelindring.

Varme

Hotpakker skal bruges i 20 minutter eller mere, men ikke på områder, der har været udsat for strålingsbehandling. Varme påført på kroppen tjener til at øge strømmen af ​​blod, ilt og næringsstoffer. Det slapper af stive muskler og spredes i såre følelser i muskler og led. Brug ikke varme- og koldbehandling på brudt hud. Hvis din hot pack er skoldning, vent et par minutter eller pakk det i et tyndt håndklæde, så du ikke brænder dig selv.

Kold

Cold packs tilbyder smertelindring til betændte dele af kroppen. De skal anvendes i 20 minutter eller mindre. Den akutte betændelse i skulderskader, såsom bursitis og tendonitis, kan tæmes med kolde temperaturer. Hovedpine, muskelspændinger og spasmer kan også lindres. Brug koldtpakker til forstuvninger eller slag mod håndled, albuer, knæ og ankler. Hvis din gel pakke er for kold, skal du bare holde i køleskabet. Dette gør det til en behagelig temperatur at placere direkte mod din hud.

kombination

Human Kinetics.com antyder, at vekslende varme og kold terapi er effektiv smertelindring for opsving fra atletiske skader og hævelse. Du kan have kombinationssymptomer, som f.eks. Muskel- eller ligament ømhed plus betændelse i det omkringliggende område. Brug to gelpakker eller en erstatning som f.eks. En varmt vandflaske eller en pose med frosne ærter. Start med din varme pakke og skifte med koldt, altid afslutter din session med koldt.

Valg

Store gelpakker – 11 eller 12 tommer med 14 eller 15 tommer – er det nemmeste at bruge og giver den bedste dækning. Køb en blød pakke, der forbliver fleksibel i køleskabet eller fryseren, ikke den hårde type, der bruges til at holde kold mad. Sørg for at den er godkendt til varme eller kolde temperaturer. De fleste gelpakker kan opvarmes i varmt vand fra en komfur eller mikrobølgeovn og køles. Køb dem hos medicinske forsyningsforretninger og apoteker.